Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel folyamatosan a gyerekek elött veszekszünk. Van még ebből kiút?
Mi az a probléma amiből mindig veszekedés van? Nagyon nem mindegy?
Mert ha pl. az hogy megcsal az nem ugyanolyan súlyú, mintha az a probléma, hogy a gyerekek a nappaliban játszanak és mindig kupi van...
Szóval azt kell megvizsgálni, hogy miért van mindig balhé, lehet e rajta változtatni, és akar e mindkét fél változtatni.
Ha a személyiségetek annyira különböző, hogy mindketten meg akarjátok változtatni a másikat, akkor az nem fog menni (kicsit lehet igazodni a másikhoz, de az alapszemélyiségen nem lehet változtatni).
Lényeg hogy az alapproblémát kell feltérképezni és mindkét félnek igyekezni, hogy ez megjavuljon.
Ha viszont az egyik fél sz*rik az egészbe, akkor meg kár erőltetni a házasságot. Egy fecske nem csinál nyarat, kettőn áll a vásár.
Talán tízből egy család, ahol nincs veszekedés. Ezt a pontot kellene lefixálnotok, hogy a gyerekek előtt ne.
Ha viszont már nagyon elmérgesedett a kapcsolatotok, akkor konzultálni kellene egy hozzáértő szakemberrel. Sok helyen -még- van ilyen lehetőség a családsegítőnél.
Az a baj,hogy ha ez így megy tovább egy elmérgesedett viszonyban, annak válás lesz a vége. Én is így jártam, nem két doromboló macska és egy félig kinyalt nutellás üveg mellől osztom az észt.
Én nem nagyon hiszem, hogy ez valami extrém megoldás (pl párterápia) nélkül tudna javulni. Én ilyen helyzetben biztos válnék, ha megtehetném.
Addig is amíg juttok valamire: igen, lehetőleg próbáljatok ne a gyerekek előtt veszekedni, de ha már elöttük vesztek össze akkor béküljetek is ki elöttük; az állítólag segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!