Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a férjemmel?
Mióta megszültem a férjem teljesen kifordult önmagából. Tök szuper meg minden hogy a gyerek a mindene de én totálisan el vagyok felejtve. Ráadásul bunkó is extrán, ha valamit túlparáz rajtam tölti ki. Utasítgat mit hogy csináljak ha valami nem úgy van ahogy ő mondja kb kiakad folyton.
Én őszintén nem értem mi történt. Kb mintha hülyének nézne nem tudnám ellátni a babát.
Én meg csak vagyok teljesen magányosan annyira háttérbe kerültem. Hiába mondtam neki ezeket szerinte én vagyok aki belé köt..
"Mióta megszültem a férjem"
Ez elég beteg.
Miért így fogom a gyereket miért nem úgy. Miért csak ennyit szopizik miért nincs elég tejem.... Autóval el se akar engedni mert nehogy a gyereknek baja legyen ha ott ül mellettem. Mindezt bunkón
Mintha dilettans lennék és nem tudnék gondoskodni a gyerekről. Először még betudtam annak hogy nagyon félti és megnyugtattam hogy semmi baja nem lesz stb. de már kezd elegem lenni. Az hogy kb csak ezért szól hozzám hogy belekössön a gyerekkel kapcsolatos dolgokba.. meg engem csesztessen . Nekem ez nem oké.
Akkor mondd meg neki, hogyha nem fejezi be, akkor gyerekestül elhagyod!!!
Nem tudom hogyan fogod, meg mennyi tejed van és hogy a baba milyen, sírós vagy nyugis, de ha sokat sír (nem hasfájós, nem éhes - bár sírhat, ha kevés neki a tej, nem tápláló = nem is gyarapodik, kevés a pelusba való), lehet attól is, hogy egymást nyírjátok.
Tehát ha nem hat rá az ultimátum, ha nem akar változatni, akkor szedd össze a cuccaid/cuccait és menj el a gyerekeddel/ő húzzon el és fizesse a gyerektartást!
Ha változtatni akar, akkor nézzen utána, hogy hogyan kell egy kisbabával törődni és ha annyira be van szarva érte, akkor menjen pszichológushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!