Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi van a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a férjemmel?

Figyelt kérdés

Mióta megszültem a férjem teljesen kifordult önmagából. Tök szuper meg minden hogy a gyerek a mindene de én totálisan el vagyok felejtve. Ráadásul bunkó is extrán, ha valamit túlparáz rajtam tölti ki. Utasítgat mit hogy csináljak ha valami nem úgy van ahogy ő mondja kb kiakad folyton.

Én őszintén nem értem mi történt. Kb mintha hülyének nézne nem tudnám ellátni a babát.

Én meg csak vagyok teljesen magányosan annyira háttérbe kerültem. Hiába mondtam neki ezeket szerinte én vagyok aki belé köt..

2023. júl. 18. 14:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét történet kellene, hogy pontosan mit mondogat neked miből kifolyólag és te is mit mondasz neki.
2023. júl. 18. 14:12
 2/23 anonim ***** válasza:
48%

"Mióta megszültem a férjem"

Ez elég beteg.

2023. júl. 18. 14:16
 3/23 anonim ***** válasza:
62%
#2:😂😂😂
2023. júl. 18. 14:19
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Írsz konkrét esetet, vagy ennyi kérdező? Nekem mindegy, te szenvedsz, de fontos információk hiányában nem írhat neked senki hasznos tanácsot, választ...
2023. júl. 18. 14:21
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyibol azt is hihetnem, te vagy tulerzekeny, te latod igy. Amennyit irsz, abbol.
2023. júl. 18. 14:24
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Szexuálisan adja még neked rendesen, vagy ott is el vagy felejtve?
2023. júl. 18. 14:25
 7/23 A kérdező kommentje:

Miért így fogom a gyereket miért nem úgy. Miért csak ennyit szopizik miért nincs elég tejem.... Autóval el se akar engedni mert nehogy a gyereknek baja legyen ha ott ül mellettem. Mindezt bunkón

Mintha dilettans lennék és nem tudnék gondoskodni a gyerekről. Először még betudtam annak hogy nagyon félti és megnyugtattam hogy semmi baja nem lesz stb. de már kezd elegem lenni. Az hogy kb csak ezért szól hozzám hogy belekössön a gyerekkel kapcsolatos dolgokba.. meg engem csesztessen . Nekem ez nem oké.

2023. júl. 18. 14:25
 8/23 anonim ***** válasza:
31%
Válás.
2023. júl. 18. 14:29
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondd meg neki, hogyha nem fejezi be, akkor gyerekestül elhagyod!!!

Nem tudom hogyan fogod, meg mennyi tejed van és hogy a baba milyen, sírós vagy nyugis, de ha sokat sír (nem hasfájós, nem éhes - bár sírhat, ha kevés neki a tej, nem tápláló = nem is gyarapodik, kevés a pelusba való), lehet attól is, hogy egymást nyírjátok.

Tehát ha nem hat rá az ultimátum, ha nem akar változatni, akkor szedd össze a cuccaid/cuccait és menj el a gyerekeddel/ő húzzon el és fizesse a gyerektartást!

Ha változtatni akar, akkor nézzen utána, hogy hogyan kell egy kisbabával törődni és ha annyira be van szarva érte, akkor menjen pszichológushoz!

2023. júl. 18. 14:34
 10/23 anonim ***** válasza:
26%
8. El is válhat, de a piacon sokkal jobbakat nem talál. A válás csak egy lélegzetnyi idő a fuldoklás közben. Gondolj bele, ettől a pasastól is elválik a kérdező, majd megjelenik a "szabad" pasik között. Húúú de nagy főnyeremény lesz a következő nőnek! Abban is biztos lehetsz, hogy az ismerkedés alatt ő is mint a többi, eljátssza a hős lovagot. Egy jó férfi, jó férj nem lesz "szabad". Ha 20-30 között nem találtad meg a FÉRFIT/NŐT, utána romlanak, sőt drasztikusan romlanak az esélyeid. Nem kell elhinni, elég ha megtapasztalod.
2023. júl. 18. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!