Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a szomszéd nővel?
A férjemmel 16 éve vagyunk eggyütt, rég nem szerelem, talán soha nem is volt az. De békességben, nyugalomban nevelgetjük a 2 gyereket (8 és 5 évesek). 44 évesek vagyunk mindketten.
Szembe költözött egy elvált 30-cas nő a gyerekével. A férjemnek állandó beszédtéma, flörtöl vele, átjár segíteni a ház körül. Stb.
Azóta a szexuális életünk nulla, múltkor rajta kaptam, hogy a nő FB profiljának képeire önkielégít.
Megmondtam neki tegnap este, lehet akkor hozzá költözni.
40: Ezt nem értem. Hogy van ez az autószerelés?
Mit kellett venni 200 000-ért?...
Helyben vagyunk. Szanalmas az egesz, a ferjed jar at hozza, o nem mond neki nemet, kacerkodik vele es o veri ki a kepeire. Es megis, ki ilyenkor a krva? Hat persze, hogy a szomszed no.
Veletlenul sem a ferjed a suttyo paraszt, aki neked fogadott huseget. Az nem baj, hogy felrekacsintgat. Bezzeg az a rossz romlott no, na az aztan. Mindig mas a hibas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!