Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a szomszéd nővel?
A férjemmel 16 éve vagyunk eggyütt, rég nem szerelem, talán soha nem is volt az. De békességben, nyugalomban nevelgetjük a 2 gyereket (8 és 5 évesek). 44 évesek vagyunk mindketten.
Szembe költözött egy elvált 30-cas nő a gyerekével. A férjemnek állandó beszédtéma, flörtöl vele, átjár segíteni a ház körül. Stb.
Azóta a szexuális életünk nulla, múltkor rajta kaptam, hogy a nő FB profiljának képeire önkielégít.
Megmondtam neki tegnap este, lehet akkor hozzá költözni.
Hívd át, és:
A, hívd ki egy kick-box-meccsre;
B, mondd meg neki, hogy lehet fölmosni, takarítani, porszívózni, majd a végén kérsz egy talpmasszázst is tőle, mielőtt tisztára nyalja:).
20: "heti 2-3 kiadós szex is volt "
Most akkor mégis szeretitek egymást?
Ne húzd fel magad. Nem érdemes. Valószínűleg a kérdező is az a fajta, aki szerint muszáj férjhez menni, szülni, mert ez az "életrendje, meg mitszólnak mások". Eszerint éli az életét, ezt tükrözi az is, hogy a gyerekek "érdekére" hivatkozik. Mindenáron fent kell tartani a látszatot, nehogy megszólják.De egyébként meg senkit sem érdekel, csak szerintük ők a világ közepe. Kapcsolat és látszat függők. Ebből rengetegen nem hajlandóak kinőni. De nem is tudnak, mert meghaladja a képességeiket.
Ennek a házasságnak úgyis annyi lesz idővel, mert bizony apucinak erősen viszket a farka, csak nem a kérdezőre. Aztán egyszer tényleg lesz olyan nő, aki úgy megvakarja neki, hogy loholni fog otthonról. Aztán látható lesz mennyit ér neki a család valójában. Ugye most állítólag ezzel takarózik a feleségének. 🤭
mindig is jó volt a szexuális életünk, sőt. Ezzel nem volt probléma.... eddig
Az előbb hívta a férem, én vettem fel. Lemerült az autó akksija, segítsen neki. Átvittem neki a töltőt, "tudod használni?" makogott valamit. Lemerült... előtte 5 perccel állt be a kocsival.
De meglepődött.
Látod, megy ez neked. 😜 Így tovább!
16 éve csak téged szúrt fogjuk rá (bár nem biztos), de hiába mert őt is szúrja. Megunt téged, lejárt lemez vagy számára, viszont nem csoda, mert nem szeretitek egymást!
Az a nő tetszik neki, lehet egy kicsit belé is esett és az a nő flörtöl vele, meghallgatja és persze másfajta nemiszerve meg szája van. Nincs esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!