Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a szomszéd nővel?
A férjemmel 16 éve vagyunk eggyütt, rég nem szerelem, talán soha nem is volt az. De békességben, nyugalomban nevelgetjük a 2 gyereket (8 és 5 évesek). 44 évesek vagyunk mindketten.
Szembe költözött egy elvált 30-cas nő a gyerekével. A férjemnek állandó beszédtéma, flörtöl vele, átjár segíteni a ház körül. Stb.
Azóta a szexuális életünk nulla, múltkor rajta kaptam, hogy a nő FB profiljának képeire önkielégít.
Megmondtam neki tegnap este, lehet akkor hozzá költözni.
Ideig-óráig kapható lesz rá, aztán minden kezdődik elölről és más nő jön képbe!
Fölösleges köröket futnál.
Talán azzal megmentheted a házasságot és magadat is, hogy változtatsz magadon, mint külső, mint belső. Nem szolgálod ki, nem mosod, vasalod ki a cuccait, ha eddig szó nélkül megtetted! Inkább magaddal és a gyereiddel törődsz! Elmész nélküle kikapcsolódni, új embereket megismerni, barátnőkkel csajos estét tartani és ő addig vigyázz a gyerekekre, hogy észrevegye, hogy nem halsz meg nélküle, nélküle is elvagy, van életed és bármikor belefuthatsz sokkal jobb pasasba, mint ő.
Ezzel, hogy elveszíthet talán összekaparja magát, rájön, hogy te többet érsz mint holmi szex más nőkkel. De csak talán.
Habár azt ne felejtsük el, hogy így neked is akadhat más férfi és nyugodtan eldobhatod a hűtlen férjed, mert lesz más, aki értékelni tud! 😈😈😈
Nem kell támadnia hátulról a nőt, ha inkább a férjét bolonditsa meg.
Egyszerűen légy önállóbb, hagyj hatcoljon érted, légy egy kicsit elérhetetlen, a férfiak szeretik ha vadászni kell egy nőre! Inkább mint azt, hogy összefekszenek velük, vagy mindenben kiszolgálják, hidd el!
Sokkal többet érsz el azzal, hogy bár adsz neki "azt" mellette jól kicsinosítod magad, eljársz fodrászhoz, elkezdesz edzeni, barátnőkkel vagy, kollégákkal mész, "összebaratkozol" a szomszédnővel, hogy a férjed lássa, hogy számodra nem jelent veszélyt, mert akármikor találhatsz jobb partit, mint a férjed.
Tartsd közel az "ellenséget" hogy kiismerd, hogy a saját fegyvereit ellene fordítsd!
Ha te tök el leszel a férjed nélkül, akkor biztos hogy zavarni fogja őt és ő fog utánad kaparni, hogy el ne hagyd! (Jobb esetben, ha nem, akkor legalább belebotlasz más hímneműbe).
#36 erre gondoltam én is, összehaverkodom a nővel. :D
igen, jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!