Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen szex nélküli házasság működik?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 06:52
1/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha egyiknek sincs igénye a szexre, és minden más téren rendben vannak, akkor igen.
2/9 anonim válasza:
Nekem igen. De gyógyszert szedek, hogy ne kivánjam a szexet
6/9 anonim válasza:
Attól függ milyen párról van szó. Akár működhet, ha mindkettőjüknek jó így.
7/9 anonim válasza:
Nálunk annyi szex van, mint a viccben, minden másnap. Karácsony és Húsvét másnap. De tényleg. Általában születésnapjaink meg a névnapjaink környékén ezt úgy kapjuk egymástól. 4 alkalom úgy nagyjából 2-4 havonta van egy évben, ennél többre nincs igényünk.
Én volt amikor elvoltam évekig nő meg szex nélkül, havi 1-2 kicsaptam. A nejem meg egyenesen frigid volt mindig is.... erősen vallásos családból származik neki még az orális kényeztetés is tabu számba megy... 3-4 éve nem volt semmi orális játszadozás.
Ezt leszámítva elvagyunk, gyerek nincS Sok a közös téma, a közös hobbi és hasnló értékrend, politikai vélemény és társzakma mint hivatás.
8/9 anonim válasza:
Nálam nem jönne be. Meg kellene találnod azt akivel egyeznek az igényeitek. Én szex imádó vagyok mégsem volt könnyű. Mégpedig az orális szex hatalmas nepszerüsége miatt. Aztán megtalaltuk egymást. Egyikünknek sem az orál jelenti a csúcsok csúcsát. Kitartás te is megtalálod a hozzád hasonlót.
9/9 anonim válasza:
Technikailag megoldható, értelme nem sok van mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!