Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nekem kéne egy párszor vigyázni a gyerek(ek)re?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Ha ez igaz...
Kérdező! Mélységesen szégyelld el magad.
Milyen munka az ahol mindennap 16 órát dolgozol? 🤔3 gyerek és kincs benned annyi hogy 1 szabadnapot kivegyel és azt mind a feleségednek hogy menj drágám fodrászhoz, körmöshoz, igyál meg 1 kávét egyedül?? Undorító vagy.
Igazi magyar család. Kellett a csok, mert 10 milla de apa hol van? Sehol? Fizess egy szittert. Baszki, szívesen vigyazok én a gyerekekre 1 kaveert cserébe, de ha bekerul a kórházba? Mi lesz? Majd nézhetsz jobbra balra.
Jobban járna ha elvalna.
És tudod miert?
Lenne szabadnapja! Lenne pénze, ideje, nem kéne a te sz@ros gatyaidat mosni. Kopj fel, állj alá. Hányinger vagy.
B@szni jó volt, gyereket nevelni nem..
Én nem kérnélek, hanem ELMENNÉK, és otthon hagynám neked a gyerekeket.
Ennyi, ugyanis ők a tieid is, és nem csak megcsinálni kellett volna.
Neked kutya kötelességed a gyerekeiddel és a felesegeddel is törődni, segíteni neki!
Mit akarsz, hogy örökké átkattanjon neki? Akkor nem dolgozhatsz, hiába takaródzol vele. Vagy akkor se törődnél a saját gyerekeiddel, hagynád, hogy gyerekotthonban kössenek ki? :(((
Van neked, szíved, lelked, eszed? ^^
Megint egy házasság, ahová nemhogy 3, de 1 gyereket sem kellett volna vállalni. Így minek élni? Egymásnak idegenek vagytok, neked csak a munka van, ráadásul hétvégén is vazza... és azt hiszed azzal a te részedet teljesíted, hogy leteszed a pénzt az asztalra? Ő meg becsavarodik. Ha menteni akarjátok a házasságotokat beszéljétek ezt át. Én értem, hogy 3 gyerek, ház, kocsi, kisfaxom és ha oylan a szakmád/olyan helyen laksz akkor az nem úgy megy, hogy felmondok és keresek másik munkát, de EZT ÍGY MINEK?
Mekkorák a gyerekek? Bölcsi, ovi, suli, bébiszitter, akármi, és feleséged is menjen vissza dolgozni és KÖZÖSEN lássátok el a gyerekeket és a háztartást a munka előtt/után.
“Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar.”
Igaza van. Be van zárva, egy körben forog az élete. A gyerek nem felnőtt társaság.
A minimum az ápoltság.
Ebbe tényleg ki lehet borulni.
Abba is, hogy a gyerek szülei, az apa és az anya. Igenis az apának is maximálisan ki kell vennie a részét a gyerek neveléséből.
Nekem ez a történet nehezen hihető, de FELTÉTELEZVE, hogy igazat írsz, akkor Te, tisztelt Kérdező, gyakorlatilag csak aludni jársz haza.
Elképzelni se tudok olyan munkakört, ahol ilyen munkabeosztással kell dolgozni a hónapok minden napján (még hétvégén is). Feltételezem, hogy a munkáltatód kifizeti a túlórákat is. Márpedig, ha ennyit keresel, akkor kéthetente kivehetnél minimum egy két szabadnapot, hogy a feleséged is eljuthasson bevásárolni, fodrászhoz menni. Neked ki vágja le a hajad?
Jó tanácsom: Nagyon gondold át ezt a munkát, vagy a család szeretetét, hisz a gyerekeidnek is olyan apa-képet mutatsz, aki hazajár aludni (de velük játszani se ér rá).
Én már biztosan rég válaszút elé állítottalak volna, ha a feleséged helyében lennék, ugyanis ez így nem élet neki sem és a gyerekek is egy torz apa-képet látnak maguk előtt. Mit érsz a sok pénzzel, ha nincsenek közös emlékeitek kirándulásokról, közös játékokról... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!