Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétgyerekes szülők! A második gyerek születése után milyen volt a nemi életetek?
Igen, ez így van. A családban vagy az ismerőseim körében mindenki szerencsésnek tartja a feleségem, hogy olyan férje van aki mindenben segíti, nem tróger, családcentrikus, igényes. Itt a gyk-n a nők arra panaszkodnak hogy a férjük/pasijuk megcsalta, nem dolgozik, hazudik, lusta, inaktív, igénytelen stb.
Hát az van, hogy lehet egy férfi teljesen normális, akkor sem kell. Már nem foglalkoztat, akkor van gyomorgörcsöm amikor hazamegyek. Az egész női nem nem érdekel, jobban érzem magam egyedül mint valakivel. Sajnos túl mély sebeket kaptam ahhoz, hogy nyissak a nők felé, erőn felül teljesítettem minden fronton, mégis egy utolsó alkoholista tróger szintjén kezelnek. Tényleg nem érdekelnek a nők, egyáltalán nem szeretnék ismerkedni, eléggé belém égett az hogy nő= probléma, megaláztatás, fájdalom, gyűlölet.
Tisztelettel maradok egyedül.
9. Ne gondold. Itt nincs fortély. Én is bevetettem már mindent, vagyis a meglévő normális hozzáállásomhoz még hozzá tettem. Külföldi nyaralások, eredménytelenül. Hétvégi kirándulások. Eredménytelenül. A végén már szó szerint egy inasnak tartottam magam hogy vegyen már észre! Eredménytelenül. Én elengedtem a dolgot, tudomásul vettem hogy egy asszexuális érzéketlen nő a feleségem. Nem lépek félre, nem az én pályám, meg annyira nem is vagyok top férfi. A szexben mindig én voltam az aktív fél, én néztem mindig hogy neki mi a jó. aztán közölte hogy a szex a legnagyobb nyűg a nyakán. Ez azt jelenti hogy mint ember jó vagyok az életében, az jó amit teszek érte, de mint párt, férfit egyáltalán nem tisztel, nem kíván. Válni nem akar, mert így kényelmes az élete. A probléma maga a férj, de egyben arra jó hogy haza hozza a pénzt, meg hogy megteremtse a biztonságot.
Nem kell magadat ostoroznod, szimplán mint férfi nem kellesz neki. Aztán ott van az is, hogy sok nő számára a szex csak a kezdeti eszköz, miután meg van a cél, el is hagyják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!