Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nekem kéne egy párszor vigyázni a gyerek(ek)re?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
Kérdező.Te hiába dolgozol, még a munkahelyen is van fizetett szabadság, táppénz, fizetetlen szabadság.
A feleségednek meg minden ébren töltött órájában dolgozni kell, mert máshogy nem lehet 3 gyereket egyedül ellátni, 5 emberre elvezetni egy háztartást.Szerinted ez így igazságos?A közös gyerekeid meg neked is nevelned kellene, de úgy csinálsz, mintha valami idegen fattyait kéne bébiszittelned.
De milyen munka ahol úgy dolgozol? Ne fárassz már 🤣 keress normális melót.
Ha meg ennyit mész, akkor rellik fizetős segítségre! Tessék keresni valakit. Én már otthagytalak volna...mondjuk 3 gyereket se szülnék.
Ha ne adj Isten tényleg sokáig bekattan ismét, akkor szerinted mi lesz? Nem mehetsz dolgozni! Nem fogják rá bízni a gyereket, mert nem lesz beszámítható! Azt akarod elérni, hogy tényleg megőrüljön? Miért nem lehet azt tenni, hogy délelőtt felkelsz hamarabb még ő elmegy kikapcsolódni? Ő 27/7/365 a KÖZÖS gyerekeiddel van míg te döglesz, haverokkal vagy, kimész amikor csak akarsz!
Nem lesz jó vége, ha nem hagyod őt élni legalább egy kicsit!
Ne csak a pénzt nézd, mert az egészség, boldogság többet ér, nem is egy lapon említhető!!!
A kérdés hány évesek a gyerekek, mert, ha mind kicsi, akkor érthető az anyás főállás, amibe belehülyült, de ezt ketten akartátok.
Ha tudna dolgozni, akkor menjen ő is,nem árt az önállóság. Engem nagyon kicsin 5 évesen hagytak egyedül otthon a szüleim.
36-OS azt kérdeztem mennyi idősek a gyerekek, úgy tűnik kicsik, de mi van, ha nem.
Én egyetlen 9 éves gyerekkel maradtam nemcsak egyedül, hanem havi 194000-es lakáshitellel, amibe nem a gyerekem apja(aki meghalt), hanem a kurvázós nagyapja rángatott bele és hagyott egyedül és lelépett,mint egy házasságszédelgő férfi, pedig az apám, úgyhogy ne ítélkezz. A fosadék,kurvázós ffi donorom pedig mikor rászorul ezért megfizet.
Régen kidobtalak volna...ez nem élet melletted.
Kicsi bölcsibe, nagyobb oviba, anyuka dolgozni. Még ez is jobb lenne mint melletted aki heti 1-2 óra kikapcsolódást sajnál a feleségétől. Meg sem merem kérdezni hogy kettesben mikor voltatok bárhol is utoljára.
Ha meg meg kell szakadnod ennyire a munkába minek vállaltatok ennyi gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!