Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valóban nekem kéne egy párszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nekem kéne egy párszor vigyázni a gyerek(ek)re?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.

A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.

2023. júl. 14. 17:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod,hogy van 3 gyereketek és te sose vigyázol rájuk?? Igazából most annyi mindent írhatnék de csak ennyit fogok: Gratulálok, igazi apa vagy! :)

Egy hónapban egy napot nem tudsz rájuk áldozni.

2023. júl. 14. 18:26
 12/61 anonim ***** válasza:
84%

#7, sztem ezt benézted...

Öregem, ha magadtól nincs ennyi agyad, kár is neked magyarázni. Minek kellett 3 gyerek? Már rég ott hagytalak volna a francba! Vérlázító, amit csinálsz!

2023. júl. 14. 18:26
 13/61 anonim ***** válasza:
100%
Majd rajön a feleséged, hogy sokkal jobban jár, ha elválik. Te úgyse vagy része a családnak, a pénzt akkor is leadod, ő meg találhat egy normális férfit.
2023. júl. 14. 18:30
 14/61 anonim ***** válasza:
99%

Te apaként is, és férjként is csúnyán megbuktál. Sőt, emberileg is egy nagy nulla vagy. Semmi empátia nincs benned, még emberszámba sem veszed a feleségedet. Egy igazi rohadék vagy.

Mondjuk a nőt sem értem, hogy miért maradt egy ilyen mellett?

2023. júl. 14. 18:33
 15/61 anonim ***** válasza:
98%
(És mindezt férfiként írtam. Mielőtt még valami feminista nőnek gondolnál.)
2023. júl. 14. 18:34
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted a gyerekeidet, hogy ennyire nem kívánsz velük apás időt tölteni? :(
 17/61 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez 0-24 es munka
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

Ezér felesleges pasival kinlodni. Keress más munkát, hogy a gyerekeiddel is legyél. Meg milyen munka délután 2től hajnal 6ig.

A Te gyerekeid is!

2023. júl. 14. 18:36
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

"éve volt pszichiátrián, és azt is rám fogta hogy ő be van zárva és nem lát nem beszél emberekkel és beleőrült. "

Ebbe mindenki beleőrulne.

Két helyen dolgozol, de nincs pénz néha bébi szitterre?

2023. júl. 14. 18:40
 20/61 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs hétvége mert sajnos akkoris dolgozok"

Minek? Ez nem család így!

2023. júl. 14. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!