Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nekem kéne egy párszor vigyázni a gyerek(ek)re?
3 gyerekünk van, én dolgozom, a feleségem van otthol velük. Feleségem folyton azért nyüstöl hogy vigyázzak a gyerekekre pár órát, mert ő ki akar kapcsolodni. Más nincsen aki tudna vigyázni rájuk csak én. Ő forászhoz kozmetikushoz akar menni. Valami idegomlás szerü dolgot produkált tegnap amikor ivott pár pohárral hogy 3 éve nem volt fodrásznál és menni akar. Oké belátom tényleg ráférne. Nem értem gyerekekkel mért nem megy. Azt mondja úgy fárasztó. Egész nap a házba van, néha megy csak át a 10 pecre lévő boltba.
A lényeg hogy ha én vigyáznék a gyerekekre akkor pihenőt kéne kivennem ugyanis én úgy dolgozom hogy délután 2kor elmegyek otthonrol és hajnal 6kor érek haza és ez inden nap.
40-es azért kérdeZtem ,mert én szeretek dolgozni, nem,vcsak gyereket nevelni,hogy is mondjam a Világ folyásában benne lenni.
Azt terveztem 7-8 évente szülök egy gyermeket,mert nagyon szeretem őket és szeretem nevelni őket,persze nem segítség nélkül,mondjuk egy apával,de ez nem jött össze.
Te kajak gyűlölöd a gyerekeid anyját, a gyerekeid pedig koloncok a nyakadon. Durva.
De persze te vagy a családodért áldozatokat hozó mintaapa/férj, amiért... miért is..? mert eljársz dolgozni? :)
Jobban járna, ha elválna tőled, és közös felügyeletet kérne. Legalább lenne szabadideje, elmehetne dolgozni, és emberi élete lenne. Azt fögd föl, hogy neki 0/24-ben van munkája, nem csak a nap egy részében, hanem a 3 kölyök állandóan a vérét szívja. 3 kisgyerekkel meg szó szerint nem lehet sehova menni, mert két keze van. 3-an 3 felé mennek, hogy kapjon utána?
Azt meg el ne meséld már, hogy te hétfőtől péntekig, szombattól vasárnap dolgozol EGÉSZ nap! Inkább csak kényelmesebb menekülni otthonról a pénzre hivatozva, mint a saját kölykeiddel lenni, ha meg ennyire csórók vagytok, akkor mégis mi a fenének kellett 3 gyerek?!
Íme a szép új magyar családmodell: a CSOK-ra és a babaváróra legyártani három gyereket, amibe az anyuka szépen belebolondul, mert nincs egy perc nyugta.
A nárcisztikus apuka meg pénzhajhászás címén a munkába menekül, mert "Nehogymá' neki kelljen foglalkozni a kölkökkel, vagy a háztartással, az asszony arra való!!"
Legyen ez minden nő számára intő jel!
És ha vettek fel támogatást, akkor mi van?
A legtöbb család kihasználta, aki gyereket tervezett. A születések alacsony száma eléggé arra utal, hogy csak emiatt igen kevesen vállaltak plusz egy gyereket, nem hogy hármat az "egysem" helyett.
Meg azért a többség tudja nagyjából, hogy mit vállal.
A kérdező nyilván nem ezek közé tartozik. Most meg rácsoldálkozott, hogy jé, hát nevelni is kell őket, a feleség se akar egyfeszt magányos lenni, ki hitte volna. Ez itt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!