Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nézd az anyját, vedd a lányát" mondás hasznos tanács?
Pszichológusok írásaiban olvastam, hogy az emberek döntő többsége csak arra figyel, amikor házasodni készül, hogy milyen a menyasszony. Viszont tulajdonképpen azt kéne jobban megnézni, hogy milyen az anyja. Hogyan viselkedik a férjével, mennyire mozog otthonosan a konyhában, hogyan szervezi a család életét, mert elég nagy valószínűséggel hasonló élethelyzet vár az aktuális vőlegényre.
Nekem ez kicsit furcsa volt, mert gondolom, hogy mindenki egyéniség, de lehet mégis nagyon öröklődnek ezek a minták. Mindenesetre az nem jó jel, ha látszik, hogy a leendő anyós házisárkány, sokat veszekszik a férjével vagy ha elvált és örökké negatív kontextusban beszél róla. Ezek olyan rossz érzést keltenek az emberben, hogy valószínűleg őt is könnyen lapátra teszik konfliktusok esetén. Ti hogy látjátok? Akik már esetleg tapasztaltabbak és emlékeztek, mekkora az átfedés az anyósotok és a feleségetek viselkedese közt?
"Leírom a történetem, aztán mindenki eldöntheti, hogy mit gondol róla"
Ez egy kis sztoricska. 1. Ebből kéne levonni a következtetést, és mindenkit elítélni?
11-es idióta.
#15: Le idiotazhatsz miutan te is olvastal rola a temaban elismert, hozzaerto szakemberektol es ala is birod tamasztani egy ellenervvel.
Ez a "nem tetszik amit mond a masik, szoval idiota" hozzaallas utoljara ovodaban volt meno.
Gondolom elvehettek toled a homokozoban a lapatot.
"Le idiotazhatsz miutan te is olvastal rola a temaban elismert, hozzaerto szakemberektol es ala is birod tamasztani egy ellenervvel."
Te állítottál, neked kell bizonyítanod. Az, hogy "olvastam valahol" nem elég. Mert ennyire pont elég az vitaszempontból, hogy nem, egyformán vagyunk hitelesek.
Sorolhatod a forrásaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!