Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a topikban nincs hasznos tanács?
Én hiába adok normális tanácsot a pasiknak, ha lepontoznak miatta.
normális haj, férfias ruha, saját szint belövése, ...
Szerintem "hasznos" kérdés sincs sok: tömegével születnek meg a kérdésbe bújtatott, provokatív célú (hamis) állítások, amire aztán tömegével érkeznek a felfokozott érzelmű válaszok.
De most őszintén... Te sok olyan posztot olvasol itt, aminek keretei közt a kérdező TÉNYLEG meg akar tudni valamit? Persze vannak ilyenek, de azokra többnyire 3-4 válasz jön, amiből legalább egy természetesen valami full értelmetlen trollkodás.
Mindent összevetve szerintem olyanok a válaszok, amilyenek a kérdések. Ha valaki provokatív trollkodásra használja ezt az oldalt, az ne csodálkozzon, hogy furcsa hangvételű válaszokat kap.
"milyen sz'r minden, törődj bele hogy ilyen a világ, neked nem jut semmi és a többi."
Igen, ez az itteni incelbrigád mantrája. És valóban az a céljuk, hogy lehúzzanak másokat is az ő szintjükre. Azt viszont erősen kétlem, hogy kizárólag ilyen tanácsokat találnál itt, kérdező. Mi a párkereséssel kapcsolatos problémád?
Nem hinném hogy, a felső 10 járna ide.
Többségben vannak a sikertelen férfiak, mindenbe belepofàznak ( párkapcsolati probléma ) de közben azt sem tudja mi az.
Mindenki panaszkodik , legtöbben nem is építik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!