Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak ilyen helyzetben?
Egy ideje beszélgetek egy fiúval. Mondhatni, idővel megkedvelt engem, és én is megkedveltem őt, ezért el is hívott egy randira
Nagyon jól zajlott, sokat beszélgettünk, nagyon szimpatikus embernek tartom, viszont ahogy jobban átgondoltam a dolgokat, attól tartok hogy a párkapcsolat kérdése is felmerül, amit viszont én nem szeretnék
Leginkább attól félek, hogy azt hiszi ő rontott el valamit. Pedig az én meggondolatlan döntéseim voltak itt a legnagyobb bajok, mármint már eleve az hogy elfogadtam a randit
Igen, lehetne egyszerűen közölni vele a dolgokat, de akkor benne is felmerülhet hogy minek fogadtam el akkor a randis meghívást
Ezért kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudnám közölni ezt vele?
Miért baj, hogy elfogadtad a randit? Pont azért randiznak az emberek, hogy jobban megismerjék egymást, rájöjjenek van-e kémia köztük, és ott szokott kiderülni, hogy lehet-e előrébb lépni vagy se.
Nem értem, ezért miért kéne bocsánatot kérni tőle. Adtál egy esélyt a dolognak és sajnos nem jött be, ennyi. Ha normális, ezt ő is megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!