Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyen a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a férjem?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk házasok. Tudom ritka, de én még mindig szeretem, imàdom. Ha van szabadidőnk a 3 gyermek mellett, minden ilyen pillanatot vele töltenék. De ő nem. És ez nagyon fáj. Gyakorlatilag mindig én vagyok az utolsó az életében. Fontos pozicióban dolgozik a cégnel, próbalom ezt is elfogadni h hetvegen is sokat gépezik. De azt érzem h már inkabb dokgozik minthogy velem legyen. Abszolut nem érzem a házassagunkban h lelkileg támaszt nyujtana. Tudom h nem könnyű 3 gyermeket nevelni és anyagilag biztositani a jó létet de nem hiszem el h nincs 1 óraja velem sétalni amikor adott is volt az alkalom. Annyira rosszul esik. Amikor ezt elmondtam neki azt mondta h basztatom és lecsapta a telefont. Szex van rendszeresen. Én sem vagyok tökeletes de 3 gyermek után 56 kg vagyok és nem költekező ripityő vagyok. Nem tudom hogyan értessem meg vele h szükségem van rá.
2023. júl. 2. 23:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mert van egy ilyen felesége.
2023. júl. 6. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!