Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a férjem?
" Annyira rosszul esik. Amikor ezt elmondtam neki azt mondta h basztatom és lecsapta a telefont. "
Nem volt szép tőle. De szerintem nem telefonon kell az ilyesmit megbeszélni. Amikor nyugodt, ráér és jókedvű, akkor hívd el sétálni, vagy mondd, hogy nagyon örülnél, ha a napokban elmennétek egy kicsit.
Ne vedd a lelkedre, és ne mondd, hogy rosszul esik. Inkább azt emeld ki, hogy milyen jó és örömteli lenne/lesz/lehetne számodra és mindkettőtök számára valami.
Mi nagyon fiatal házasok vagyunk, év után kérte meg a kezemet a férjem. :) Sajnos nálunk az egész kapcsolat alatt probléma volt/van, hogy rettentő sokat dolgozik a férjem, hétvégéken is bőven nyomja.
Ő is elég magas poziban dolgozik, így próbálom megérteni, hogy nagy rajta a teher és a nyomás. Nálunk ez még nem áll fenn, hogy ne vágyna a kettesben töltött időre, de sajnos, ha akarja, ha nem nem tudunk sokat együtt lenni.
A férfiak szerintem jóval kevésbé igénylik a romantikus együttlétet a párjukkal. Akár csak egy közös filmezést....
Én például sokkal jobban igénylem a kettesben töltött időt, sokkal érzelmesebb vagyok, mint Ő...ha felhozom sokszor ő is így reagál, hogy ne piszkáljam ilyenekkel. Nekik más igényeik vannak és szerintem nekik ennyi munka után már csak ahhoz van kedvük, hogy kicsit egyedül legyenek és ki tudjanak kapcsolni.
Sajnos nehéz ezt elfogadni, nekem is nehéz, de máshogy nem megy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!