Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyen a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a férjem?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk házasok. Tudom ritka, de én még mindig szeretem, imàdom. Ha van szabadidőnk a 3 gyermek mellett, minden ilyen pillanatot vele töltenék. De ő nem. És ez nagyon fáj. Gyakorlatilag mindig én vagyok az utolsó az életében. Fontos pozicióban dolgozik a cégnel, próbalom ezt is elfogadni h hetvegen is sokat gépezik. De azt érzem h már inkabb dokgozik minthogy velem legyen. Abszolut nem érzem a házassagunkban h lelkileg támaszt nyujtana. Tudom h nem könnyű 3 gyermeket nevelni és anyagilag biztositani a jó létet de nem hiszem el h nincs 1 óraja velem sétalni amikor adott is volt az alkalom. Annyira rosszul esik. Amikor ezt elmondtam neki azt mondta h basztatom és lecsapta a telefont. Szex van rendszeresen. Én sem vagyok tökeletes de 3 gyermek után 56 kg vagyok és nem költekező ripityő vagyok. Nem tudom hogyan értessem meg vele h szükségem van rá.
2023. júl. 2. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Mostanában több ilyen kérdés is volt, hogy tizenpár éve gyűlő problémát már nem bír elviselni a kérdező, mit csináljon. Te férjed sem tegnap kezdett el hirtelen egyik napról a másikra így viselkedni, egy nap alatt nem fogod tudni ezt megoldani.

Az hogy telefonon próbálsz megbeszélni vele ilyesmit mutatja, hogy mennyire durván nincs egymásra időtök, mennyire eltávolodtatok egymástól (értem a konkrét szitut, de akkor is, a szimpla kérdésből veszekedés lett).

Ilyen esetekben párterápiát ajánlok, mert ha egy pár tizenév alatt eljut egy ilyen szintre, hogy egy közös séta tehernek érződik, meg baszogatásnak (meg a másik kérdésben, ahol a faszi inkább eldobható tányérokat vett, amikor a felesége a 3 gyerekkel otthon hagyta pár napra, de még mosogatni sem volt hajlandó), akkor nyilvánvaló, hogy kommunikáció nincs, vagy két külön vágányon fut és a végtelenben fog találkozni.

Nagyon-nagyon sokat kell beszélgetni, MUSZÁJ időt szakítanotok arra, hogy kettesben, gyerekek nélkül leüljetek többször, sokszor és beszélgessetek erről. Volt 10 évvel ezelőtt egy pár, 0 gyerekkel, sok szeretettel-szerelemmel és szabadidővel, most meg van egy pár 3 gyerekkel és ki tudja mennyi maradt a többi hozzávalóból - nagyon sok minden megváltozott út közben, és ez nagy hiba, hogy a párok általában útközben már nem találnak időt arra, hogy újra és újra átbeszéljék, hogy mi hogyan legyen, hogy mindenki legalább komfortosan érezze magát (mert nyilván vannak időszakok, amikor az egyik vagy másik vagy midnkét félnek engednie kell a komfortból). Ilyenkor van az, hogy x év után ott egy nagy szarkupac, amit mindegy merről kezdesz el lebontani, koszos lesz mindenki egy kicsit, de csak együtt tudjátok ellapátolni. Hajrá!

2023. júl. 3. 10:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a hozzászólasokat. Igen terápiára én is gondoltam de aztan el kezdtem agyalni hogy a terápiara való időt kettesben is tölthetnénk akkor kb nem is lenne problema köztunk. En csak heti 1-2 ora kettesben levő időt szeretnék vagy ha ez nincs lassam rajta h ő is szeressen lenni velem de jelenleg ezt nem látom rajra. Többször probaltam beszelni vele de ő introveltált tipus. Magaban dolgoz fel mindent, borzasztoan nehezen nyilik meg. Ilyen volt egyetemen is. Sokszor kulon toltottuk a hetveget de volt azert romantika is. Most nincs lehetőseg a 3 gyermek mellett valoban. Átgondolom ezt a terápiát de ferjem most babysittert javasolt.
2023. júl. 3. 12:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet a babysitter, és szerencsére szeretné is a férjed. Gondolkozott a dolgon, kitalálta, tehát benne van minden jóban. Ez jó hír!
2023. júl. 3. 13:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó megoldás, ami mindkettőtöknek jó. Ha a férjed babysittert javasol első körben, hogy felszabaduljon pár órátok, akkor az már előrelépés, jó jel, hogy számít neki is, hogy tudjatok együtt lenni. Aztán majd meglátjátok, hogy ez segít-e. Ez sajnos olyan dolog, hogy folyamatosan kell kommunikálni egymással, nem csak azt, hogy mi legyen az ebéd, ki hozza el a gyereket, befizetted-e az osztálypénzt, mert aztán ez lesz a vége. Nehezebb így ha az egyik fél befelé fordulós, ezt tény, de meg kell értenie, hogy neki is lehetnek igényei, de ha azt nem kommunikálja feléd, akkor te sem tudod, hogy ő mit szeretne. Sok sikert! :)
2023. júl. 3. 14:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Koszonom, kedvesek vagytok!
2023. júl. 3. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Egy emlékhez ragaszkodsz, nyilvánvaló aki így beszél a másikkal az már nem szereti. Persze ilyenkor lehet mondani, hogy jó apa, meg tud jó fej is lenni, kedves, meg a biztos anyagiak is szempont, de akkor is.
2023. júl. 3. 15:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Tudom,szemét dolog ilyesmivel előhozakodni,elhiszem,hogy a férjed túlterhelt...Mégis felteszem a kérdést:nem lehetséges az,hogy van valakije?

Mióta viselkedik másképpen?

Sokat nyomkodja a telefonját?

2023. júl. 3. 20:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezen a megcsaláson én is gondolkodtam, alapvetően féltékeny típus vagyok de szerintem nem lenne rá energiája. Tudom hulyen hangzik de 3 gyerek mellett nincs erre ideje. Most koltoztunk 1 éve kertesbe, a háznál is rengeteg a munka. Vmint gps-en látjuk egymást ki mikor hol van
2023. júl. 4. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
És mi szükség van rá, hogy gps-en kövessétek egymást? Nem lehet, hogy ez már sok a férjednek? Így olyankor is vele vagy, ha épp nem vagy vele.
2023. júl. 5. 07:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat telefonál hazauton mert 1 ora a munkahelye igy látom h merre jár anélkül h zavarom. Van h megnézem h elinfult e és ha nem akkor én tudok menni gyerekekért oviba
2023. júl. 5. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!