Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodjak össze vele?Lehet jovőm vele?
Sajnos en is azt gondolom amit a 4-es es masok is irtak, hogy ha itt kell errol kerdest kiirnod, akkor az azt jelenti, hogy rengeteg ketelyed van, en nem mennek hozza. Meg a ferfi hazassagot akar meg gyereket, de a haz nem kozos neven lenne, annak ellenere h te is beletennel penzt? Na neee.
Ne az eszedre es ne a szívedre hallgass, hanem a megerzesedre.
a szerelem es a romantika egy dolog...
anyagiak a masik.
es igen, mint anya egyedul gyerekkel - az anyagiak itt fontosabbak.. ahogy irod.
nalunk az a felallas, hogy 7 eve vagyok egyutt a parommal, van egy 19 honapos kislanyunk.
a paromnak sajat haza van, kocsija, jol kereso ferfi, idosebb is nalam, 47 eves en 34 vagyok.
a hazban lassan kene ezt az csinalni, ujitani, konyhat kellene ujat venni stb. En kerek perec megmondtam neki, nem szallok bele semmibe amig nincs papirunk - vagy hazassag, vagy nemtudom ezt hogyhivjak magyarorszagon bejegyzett hivatalos kapcsolat (?).
Nem azert mert ki akarom eroszakolni a hazassagot...hanem igen pont azert hogyha par ev mulva ra jön jobb lenne egy fiatalabb kiscsaj nalam (es sajnos erre van nala esely mert ilyen tipus) akkor en mehetek a semmibe egy gyerekkel. ugy, hogy bele raktam a penzem a kis feszkunkbe amibol en semmit nem kapok majd.
szoval a kerdesedre a valasz: ha jogosan fel vagy feve papirba hogy xy a tied ha vege lenne a kapcsolatnak akkor persze hogy te is belezallsz anyagilag a hazaba. ha nem . akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!