Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek mellett mennyit randiztok?
Akkor randizunk, ha valami csoda folytán nincs gyerek, például suliban vannak, mi meg szabin. Se nagyi, se rokon, akire bízni lehet őket.
Inkább itthon "randizunk", este, mikor alszanak. Mondhatni rendszeres szombati program, hogy kiülünk a teraszra beszélgetni, kicsit iszogatunk, kis gyertyafény, vagy közös fürdés, masszázs, esetleg filmnézés összebújva, nasival vagy pizzával.
Étterembe csak ketten szerintem a gyerekek érkezése óta nem voltunk. De családostól évi egyszer-kétszer. Igazából nem a kedvenc programunk, ezért is ritka. Inkább akkor a kedvenc döneresünk vagy egy pizzéria, ahol oldotabban lehet viselkedni.
Virágot elég gyakran kapok, meg kisebb meglepiket is. Ezt szerintem kb hetente. Én is igyekszem meglepni ezzel-azzal. Ritkábban sikerül, mert én nem igen jutok el boltba egyedül. Inkább megfőzöm a kedvencét, megmentem a kedvenc pólóját, meg ilyen apróságokkal viszonzom. De ha tudok venni valamit, az akkor inkább valami nagyobb.
Hotelbe maximum akkor, ha együtt utazik a család. Mindketten egy szállodában dolgozunk, így nekünk ez annyira nem buli, egyből szolgálatba helyezzük magunkat. A dolog romantikus része valahol elveszett.
Én mennék randizni a feleségemmel, de sajnos ő már arra sem nagyon vevő.
Pedig csak a 30-as éveinkben járunk.
2-3 havonta elmegyünk egy 3 napos wellness hétvégére ketten.
Vacsorázni, moziba 2-3 hetente.
Apróságokat mindig kapok.
Ezekhez a kettesben töltött időkhöz persze szükség van egy arany anyósra aki vigyáz a gyerekekre. ( sajnos nekem már nincsenek szüleim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!