Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság mellett másba szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság mellett másba szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, jó pár éve házas, egy 5 éves fiunk is van. Alapvetően jó a kapcsolatunk a férjemmel, de 2 éve úgy érzem szerelmes vagyok az egyik kollegamba, szerelem volt első látásra, akkor kezdett első nap azonnal oda voltam, és azóta sem múlik az érzés. Esélyem nincs, mert bár jó a kapcsolatunk, mint munkatársak, de abszolút biztos vagyok benne, hogy nem egy olyan típus aki gyerekes anyákkal akarna leállni. Heti 2-3 nap találkozunk csak mert vagy ő vagy én (vagy valamelyik kollega) home officeban vagyunk, mikor hogy jön ki, de mindig várom a napokat amikor találkozunk. Annyira rossz érzés minden téren. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy lehet ezen túllépni?
2023. febr. 4. 20:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Felmondás.
2023. febr. 4. 20:43
 2/23 A kérdező kommentje:

Ezen agyalok épp egyre jobban...

De mondhatni álom munkahelyem van minden téren, kevés munka cserébe marha magas fizetés, rengeteg juttatás, jó társaság. Szóval nagyon kitolnék magammal.

Plusz pont miatta nem akarok, mert nem akarok tőle elszakadni, és ha felmondok akkor barátok se leszünk nagyon valszeg, és az rosszabb mint szenvedni.

2023. febr. 4. 20:45
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem attól rosszabb nincs, mint amikor látod, hogy éli életét és te nem fersz bele. Akkor inkább ne lássam soha, de ahogy te érzed.
2023. febr. 4. 20:48
 4/23 anonim ***** válasza:
66%
De ha meg jó munkád van, akkor egy férfi miatt lehet az az Atya Úr Isten de nem mondanék fel.
2023. febr. 4. 20:51
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez már nem fair a pároddal szemben. Részben a másik férfi az oka, hogy nem mondasz fel, azt írod. Nekem úgy tűnik, ő a fő ok, és örülsz, hogy a fizetésre lehet fogni. Várod a találkozást. Mit éreznél, ha a férjed várná így, hogy lásson egy másik nőt?

Én is a felmondást akartam javasolni, de egyértelműen nem fogsz elszakadni tőle. Ez arra utal, hogy nem akarsz túllépni rajta. Így viszont okafogyott a kérdésed.

2023. febr. 4. 20:52
 6/23 A kérdező kommentje:

Hát van benne valami..

Ráadásul 6 évvel fiatalabb nálam, abszolút nem sok esély van bármire is, csak magam kínzom nap nap után.

2023. febr. 4. 20:56
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Sokat nem tudsz tenni, ha felmondani nem akarsz. Mert az lenne a legjobb. Szenvedsz tovább, esetleg valahogy erősítsd a férjeddel a kapcsolatot, hátha elhalványul az érzés.
2023. febr. 4. 21:01
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor te mit is akarsz tulajdonképpen?

Az utolsó kérdésed, hogy "Hogy lehet ezen túllépni?", de előtte meg csak elemezgeted, hogy vajon kellenél-e neki, á biztos nem, meg gyerekes anyuka vagy. Abban állapodjunk már meg, hogy te a férjeddel akarsz lenni, vagy mással? Mi a kérdésed??

Mondjuk mit gondolsz, mi lenne, ha őszinte lennél a férjeddel, és megmondanád neki, hogy te x ideje másba vagy szerelmes, de nem történt semmi, de... ez a helyzet, mit csináljatok?? Vajon javít ez a kapcsolatotokon, vagy ront? Lehet a férjednek is csak ez a lökés kell, hogy jó, akkor váljatok külön, mert nincs már jövőtök?? Ezt szeretnéd? Mit szeretnél? Csak akkor robbantanál, ha a kis srác veled akar lenni és erre vársz választ, hogy győzködjünk, hogy "jaj de lehet tetszel neki, hajrá" (?).

2023. febr. 4. 21:03
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Voltam már így, de szerencsére elmúlt ez az érzés. Valahogy próbálj közelebb kerülni a férjéhez, menjetek el csak ketten valahova egy pár napra, dobjátok fel a hétköznapokat.
2023. febr. 4. 21:04
 10/23 anonim ***** válasza:
4%
Csak szexeljetek. Monn hogy nem akarsz mast.
2023. febr. 4. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!