Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan dönthetnék, hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dönthetnék, hogy ki mellett lenne jobb? Két személybe is szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem igazán vannak barátaim, azért írom ki ezt a kérdést, nem tudom kivel beszélhetném meg. Kérlek ha válaszolsz, légy kedves és érthető a kritikát illetően is. Köszönöm.

Azt hiszem egyszerre szerettem bele két személybe. Nagyjából egyidőben ismerkedtem meg velük. Az egyikükkel személyesen találkoztam, nagyon szuper srác és szerelmes belém, pár hete el is kezdtünk járni. Mindennap együtt vagyunk, úgy érzem hosszú távú és komoly kapcsolat lesz.

A másik sráccal neten ismerkedtem meg, és azóta is beszélgetünk. Vele még nem találkoztam személyesen, másik városban lakik, viszont nagyon hiányzik, ha nem beszélgetünk és sokat gondolok rá. Ő nem szeretne csak barátságot, mindképp össze akar velem jönni, de én nem tudnék szakítani a sráccal akivel járni kezdtem. Így nem igazán tud barátság lenni kettőnk közt, hogy továbbra is tarthassuk a kapcsolatot.

Nem szeretném őket megbántani. Szerintetek mit tehetnék, mi lenne a legjobb megoldás?

2021. júl. 22. 02:33
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
"Női párkeresési nehézségek" rovatunkat hallhatták.
2021. júl. 22. 02:49
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a másikat csak a figyelem miatt tartod, jobb lenne ha az elsőt is elhagynád mielőtt biztosan elfogod hagyni egy abszolut elérhetetlen harmadikért. Most még kevésbé lesz hányinger bevallani az egészet.
2021. júl. 22. 02:51
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Na srácok ismerkedésnél érdemes eleve ezzel inditani, h hány embert tart maga körül eleve és mennyire lesz szüksége rajtatok kivül. Jó szórakozást
2021. júl. 22. 02:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy ne bántsd meg egyiket sem. Két opció van döntesz, vagy átgondolod, hogy egyiket sem szereted, és választasz egy harmadikat.
2021. júl. 22. 03:17
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
ezt lehet ám tisztességesen is csinálni, ahogy elkezdtél járni az előbbi sráccal, illett volna abbagagynod a pasiuást. Remélem egyeske rájön, hogy milyen egy kis ribi vagy te.
2021. júl. 22. 05:16
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
81%

Kib-szottul figyelemhiànyos lehetsz 😅

Na, figyelj, csak 1x írom le.

Normàlisék, ha màr jàrnak valakivel, sőt, tovàbb megyek, ha az együttjàràs gondolata megfogan, elküldik a b, c, d, e, f...x,y variàciós embert. Egyszerűen megmondjàk nekik, hogy bocs, valakivel kialakult az elgondolàs.

Igazàn nincs mit, ingyen volt!

2021. júl. 22. 07:24
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Feküdj le mindkettővel bizonytalanságodba és vándorolj át a megcsalás menüpont alá.
2021. júl. 22. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Figyi. Te nem szereted a barátod. Azért van az, hogy másokkal is ismerkedsz.

Neked kell eldönteni hogy mit akarsz. Előbb utóbb úgyis valakit meg kell bántanod. Szerintem hagyd el a pasid és ha már megismerkedtél azzal a másikkal, akkor adj neki esélyt. Ha nem jön össze akkor lépj tovább.

Egyértelmű hogy nem vagy szerelmes az elsöbe

2021. júl. 22. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz dönteni, nem kell. Jöjj össze mindkettővel.
2021. júl. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!