Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság mellett másba szerelmesnek lenni?
Szerintem neked az tetszik benne, hogy "elérhetetlen". Magyarán, a házasságod kissé/nagyon (nem tudom) ellaposodott és ez az izgalom most kapóra jön, hogy ott van X személy, ábrándozol róla, elemezgeted, izgat, ...a férjed pedig "csak" gondoskodik rólatok, egy már megszokott családapa. Kompenzálsz.
A férjeddel javítsd a kapcsolatod. Ha összejönnél a kollegával, egy idő után rájönnél ki volt az, aki igazán melletted volt.
Igen, érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha a férjed várná minden nap, hogy a munkahelyen a szöszit lássa és együtt legyenek valamikor a jövőben, akkor neked ez milyen érzés lenne? Nem beszélve a fiadról.
Mikor családod van tudod, nem azt mondom, hogy le kell mondani önmagunkról, de nem csak magadért felelsz. Felelsz a férjedért is, mert allitolah hűséget szereretet fogadtál neki, és felelsz a gyerekedért, az ő boldogságáért.
De manapság úgy látszik, ez már 2forintot se ér....
Valóban az elzárkózás lesz a legjobb megoldás tőle. Próbálom.
Az a baj, hogy velem ilyen 30 év alatt sosem volt, úgy érzem, hogy a megszállottja vagyok teljesen. Vele álmodok állandóan pedig nem akarok, ha felkelek ő az első gondolatom, sokszor egész nap másra se tudok gondolni, már mások is látják, szoktak kollegáim néha poénosan erre beszólni, ha nincs ott..minden egyes lépésem kb úgy teszem, hogy ő mit szólna hozzá, elkezdtem miatta konditerembe járni, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!