Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság mellett másba szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság mellett másba szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, jó pár éve házas, egy 5 éves fiunk is van. Alapvetően jó a kapcsolatunk a férjemmel, de 2 éve úgy érzem szerelmes vagyok az egyik kollegamba, szerelem volt első látásra, akkor kezdett első nap azonnal oda voltam, és azóta sem múlik az érzés. Esélyem nincs, mert bár jó a kapcsolatunk, mint munkatársak, de abszolút biztos vagyok benne, hogy nem egy olyan típus aki gyerekes anyákkal akarna leállni. Heti 2-3 nap találkozunk csak mert vagy ő vagy én (vagy valamelyik kollega) home officeban vagyunk, mikor hogy jön ki, de mindig várom a napokat amikor találkozunk. Annyira rossz érzés minden téren. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy lehet ezen túllépni?
2023. febr. 4. 20:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Nálam az segített, hogy az a másik férfi nem mondta, hogy szeret és akar engem, csak jól elvoltunk. A ferjem viszont AKAR engem, jóban rosszban velem van. Rájöttem, hogy én nem leszek szerelmes valakibe,aki engem nem szeret. Hisz az hülyeség, az tinis, ezen már túl vagyok. Hisz egy férfiban azt tudom szeretni, hogy mennyire elfogad, segít, szeret engem. Akinek en közömbös vagyok, azt minek szeressem? Ezt lefuttattam, és azóta ez megvalósult, kiszerettem az idegenből.
2023. febr. 4. 21:51
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem neked az tetszik benne, hogy "elérhetetlen". Magyarán, a házasságod kissé/nagyon (nem tudom) ellaposodott és ez az izgalom most kapóra jön, hogy ott van X személy, ábrándozol róla, elemezgeted, izgat, ...a férjed pedig "csak" gondoskodik rólatok, egy már megszokott családapa. Kompenzálsz.

A férjeddel javítsd a kapcsolatod. Ha összejönnél a kollegával, egy idő után rájönnél ki volt az, aki igazán melletted volt.

Igen, érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha a férjed várná minden nap, hogy a munkahelyen a szöszit lássa és együtt legyenek valamikor a jövőben, akkor neked ez milyen érzés lenne? Nem beszélve a fiadról.

Mikor családod van tudod, nem azt mondom, hogy le kell mondani önmagunkról, de nem csak magadért felelsz. Felelsz a férjedért is, mert allitolah hűséget szereretet fogadtál neki, és felelsz a gyerekedért, az ő boldogságáért.

De manapság úgy látszik, ez már 2forintot se ér....

2023. febr. 4. 23:19
 13/23 A kérdező kommentje:
Az érzéseiről nem tehet az ember
2023. febr. 4. 23:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsot kértél a túllépéshez, azonban pár válasszal később kiderült, hogy te nem is akarsz elszakadni ettől a pasitól. Az érzéseiről nem tehet az ember, ez igaz, de a tetteinkért, döntéseinkért igen is mi felelünk, és úgy tűnik, hogy ez az érzés már a tetteidre, de főként a döntéseidre is kihatással van, pl: A felmondásod nem csak azon múlik, hogy jó a munka, hanem azon is, hogy látni akarod őt, barátkozni akarsz vele. Most a döntéseiden múlik, hogy túllépsz-e rajta, vagy sem. Nem azt mondom, hogy mondj fel, de érdemes lenne annyira elzárkóznod ettől a férfitől, amennyire csak teheted.
2023. febr. 5. 01:50
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Hát jól gondold meg. Én hasonló helyzetben belementem, csak ott nagyon szerelmes volt a kollégám, aztán amikor végre beadtam a derekam és beleszerettem, két hónap után ő beijedt és visszakozott. Most meg ülhetek ott tőle 2 méterre, szerencsére csak heti egyszer max kétszer látom, de nagyon szar…
2023. febr. 5. 07:56
 16/23 A kérdező kommentje:

Valóban az elzárkózás lesz a legjobb megoldás tőle. Próbálom.

Az a baj, hogy velem ilyen 30 év alatt sosem volt, úgy érzem, hogy a megszállottja vagyok teljesen. Vele álmodok állandóan pedig nem akarok, ha felkelek ő az első gondolatom, sokszor egész nap másra se tudok gondolni, már mások is látják, szoktak kollegáim néha poénosan erre beszólni, ha nincs ott..minden egyes lépésem kb úgy teszem, hogy ő mit szólna hozzá, elkezdtem miatta konditerembe járni, stb

2023. febr. 5. 10:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Jajj. Na ez az, amin tudnál uralkodni, hogy ne tedd.
2023. febr. 5. 11:40
 18/23 anonim ***** válasza:
50%
Sajnálom, én nem lennék a helyedben. De szerintem ha megkapnad, akkor jönnél rá, hogy nem is vagy olyan szerelmes. Legtöbb ember él kell kövesse azt a hibát, és rajon mennyivel fontosabb a családja. Elérhetetlen azért kell ennyire. Meg kell család a férjed, ahoz, hogy belasd nem vagy szerelmes.
2023. febr. 5. 12:52
 19/23 A kérdező kommentje:
Holnap hétfő, új eletet kezdek, nem foglalkozok vele. :)
2023. febr. 5. 23:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi tortent azota? En is hasonlo szituacioban vagyok.
2023. febr. 8. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!