Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a mai világba olyan sok boldogtalan Házasság?
Szerintem azért, mert a sok magadfajta nem bír leírni egy nyomorult mondatot sem helyesen.
"Miért van a mai világba olyan sok boldogtalan Házasság?"
--> Miért van a mai világban olyan sok boldogtalan házasság?
Nyelvtanilag viszont így helyes: Miért van manapság olyan sok boldogtalan házasság?
Szerintem régen sem volt kevesebb, csak nem beszéltek róla.
N
"Szerintem a házasságok régebben még kevésbé az önzetlen, empatikus, önfeláldozó szereteten alapultak. Sokkal racionálisabb dolgok miatt kötöttek házasságot az emberek, mint a gyerekcsinálás, a közös ház, birtok, stb. Régen nem volt elvárás a házasságokkal szemben, hogy érzelmi igényeket elégítsenek ki. Ma meg igen. És mivel az érzelmek nagyon illékonyak, ezért az emberek boldogtalanok."
Ezt így szórólapozni kellene, mélyen egyetértek.
ma 14:13
igy igaz
39
Nem, de úgyis változnak a dolgok folyamatosan, hol előre, hol két lépést hátra, vagy sokat, nem tudom hol fogunk kikötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!