Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvalni ket gyerekkel? Hogyan lehet ujrakezdeni ket gyerekkel? 32 eves vagyok, es teljesen erzelemmentes kapcsolatban elek a ferjemmel. 6eve vagyunk hazasok. Nagyon megvaltozott a ferjem. Alig beszel velem, ha beszelgetni szeretnek vele hummog
28 mér...gyerek nélkül nem próbálkoznak az emberek vagy mi?😅
7 éve nevelem egyedül. Volt egy 4 éves kapcsolatom, előtte 2 pasival radi és ebből 2-t én küldtem el...az egyik csóró volt a másiknak meg 2 gyereke és bonyolult élete.
Akivel 4 évig voltam...a kémia megvolt, teljesen normális felfogású ember/férfi volt. Utazni is tudtunk, stb... Neki nem volt gyereke se.
Lányommal is teljesen jó volt a kapcsolata. 3 évig együtt is éltünk...sose kértem de mindenbe segített, igazi társ volt. Ő tavaly halt meg!
Aztán egyedül voltam, nem is ismerkedtem (sose voltam az a kimondottan direktbe ismerkedős...minden kapcsolatom csak úgy jött).
Most van egy 8 hónapos kapcsolatom, ami egész jól alakul. Neki 18 éves a lánya. Mindenbe megfelel (ő amúgy osztrák, én is kinn élek).
Én lányom apjával is elég türelmes voltam, aztán betelt a pohár.
Ez amit Te írsz na ja...tipikus magyar mentális...vagyis inkább tt gyakoris.
Csak tudod a normális az lenne, ha az ember nem egyszerre ítélne. Oké, értem nem kell gyerekes valakinek, de sok normális embert meg nem zavar a másik gyereke...akármilyen hihetetlen.
Nem mindegy a körülmény se. Nálam nincs az apa részéről keverés, belepofázás.
Van segítségem is.
Adok magamra, unalmas se vagyok. Rendezett körülmények között élek és nem állok le akárkivel.
Ja és én 31 vagyok. Volt párom 36 volt amikor meghalt. Jelenlegi párom meg 40. Úgyhogy hagyjuk ezt az 50 éves mer annak nem baj a gyerek dumát.
Volt sógornőm 2 gyerekkel kezte újra...már 12 éve együtt vannak.
Barátnőmnek is van egy lánya és lett egy közös is...már 8 éve együtt vannak. Nem tudom ki milyen körökbe mozog, de bőven van gyerekes nő és férfi, aki talál új párt.
#32 Nem mondta senki, hogy új párt/szeretőt/szexkapcsolatot nem talál.Párt akárki talál, csak eléggé le kell adni az igényeket. Úgy már bárkinek akad partner.
Csak most nem erről volt szó.
"simán lehet elválni"
Siman. A boomerek ezt is elinteztek nekunk!
38F incel
36: ezzel semmi gond nincs, tudod vannak férfiak akik ugyanúgy szeretnének válni, de ott van bennük hogy hát a család, mi lesz velük.. Azt kiderül hogy minden teljesen rendben van, elválnak jön az új férfi és minden szép és rózsaszín lesz, csak a hülye férfi gondolta úgy hogy szükség van rá.
Szépen lepattintja a családot és megy éli világát.. Hiszen csak 1 élete van, miért is kellene egy helyre pazarolni azt ?
#31 a hozzászólásomban a magyar átlag mentalitást írtam le, ahogy te is írod.
Látod te is emiatt menekültél külföldre
Én 40 évesen két kisgyerekkel is találtam párt, pedig nem vagyok bombanő. És volt több tök rendes udvarlóm is (korombeliek, vegyesen gyerekesek és szinglik), válogathattam (meg ők is). Mivel nagyon sok az újrakezdő, miért is ne lenne logikusan választék. Persze szűrni is kell azért.
Na de a miénk abszolút zsákutca volt, csalt és egy csomó lelki traumát okozott a gyerekeknek is. A ti esetetekben előbb utána járnék, miért változott meg a férjed. Gondolom, elsősorban hiányzik, nem más... csak el vagy keseredve. Menjetek el valahová kettesben, szakadjatok ki a rutinból, hogy muszáj legyen egymásra figyelnetek, ne tudjon kibújni. A gyerekeknek meg nagyobb érdekük, hogy ezt megoldjátok, és legyen apjuk, minthogy pár napig hiányozni fogtok nekik.
Válás viszont technikailag: ki kell találni, hogy osztoztok az anyagiakon (egymás kivásárlása vagy eladás), és hogy lenne a láthatás vagy osztott felügyelet. Elmentek egy ügyvédhez, beadja a papírt erről, lesz két tárgyalás, ahol megkérdezik, tényleg ezt akarjátok-e. Kb. 4-5 hónap. Egyedül is beadhatod, de ha ő nem akarja vagy nem ugyanúgy, jóval hosszabb lehet, bár akkor is elválasztanak. Magánvagyonnak, ha nem volt szerződés, meg az számít, amit vagy örököltetek vagy házasság előtt szereztetek, a többi feleződik, mindegy, kinek a nevén van. Gyerekek osztott felügyelete meg (pl. 2 hét itt, 2 hét ott) akkor megoldható, ha közel laktok egymáshoz, tudjátok őket vinni felváltva oviba, suliba. Ennyi kb. De előbb a megoldást keresném a helyedben. Lehet az egy hosszabb utazás, kirándulás vagy rendszeres közös program, akár sport, szauna, mozi... párterápia... tök mindegy, bármi, csak ürügyek, hogy kapcsolódjatok duzzogás és falak helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!