Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvalni ket gyerekkel? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvalni ket gyerekkel? Hogyan lehet ujrakezdeni ket gyerekkel? 32 eves vagyok, es teljesen erzelemmentes kapcsolatban elek a ferjemmel. 6eve vagyunk hazasok. Nagyon megvaltozott a ferjem. Alig beszel velem, ha beszelgetni szeretnek vele hummog

Figyelt kérdés
Lathatoan nem erdekli amit mondok. Semmilyen erzelmet sem simogatassal, semmivel nem fejezi ki. Olyan mint egy fadarab. A szexet elvarja tolem, de abban is rovid es erzelemmentes. Allitasa szerint nagyon szeret engem, de en ezt nem latom es nem erzem.
2023. máj. 14. 22:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg kérdező, hogy 2 kisgyerekkel jó ideig nem igazán leszel "jóparti" a férfiaknak. De ettől még nem kell a szarban benne maradni.
2023. máj. 15. 18:23
 22/44 anonim ***** válasza:
66%

#20 Én meg marha sokat, akinek nincs, soha nem lett, esetleg csak olyan, akit jobb híjján megtűr, mert annyira magányos volt, hogy már a szar is jobb a semminél.

A jobb kapcsolat meg a szar kapcsolat is relatív.

Az jobbnak számít, ha talál egy csúnyácska lúzert, akihez igazából nem vonzódik, a kutyának sem kell, unalmas, de úgy elvan vele, meg legalább magát épp eltartja és annyi az erénye, hogy anyukát nem húzza le pénzzel, meg nem utálja nyíltan a gyerekeket?

Ilyet lehet találni, meg áltatni magad, hogy ez jobb, de...kit akarsz becsapni?Ha gyerektelenül nem sikerült, majd több kicsi gyerekkel biztos sokkal jobbat találsz.Van ilyen 10 000-ből 1, elhiszem.És a többi?

2023. máj. 15. 18:28
 23/44 anonim ***** válasza:
26%
22 akkor én vagyok az az egy. Ok.
2023. máj. 15. 19:32
 24/44 anonim ***** válasza:
34%

#23 Így van, te szerencsés vagy.

A lottót is nyerték már meg, elviekben esély is van rá, de mekkora?Hány lottónyertest ismersz személyesen?Egyet sem.Na, gondoltam.Én is pont ennyit.

2023. máj. 15. 19:37
 25/44 anonim ***** válasza:
60%

Üljetek le beszélgetni. Kérdezd meg, mi a probléma, mi változott meg. Mondd meg (egyszer, de akkor hangsúlyosan), hogy ha ez így folytatódik, akkor elválsz.

Költözz el egy időre otthonról, nézd meg, hogyan reagál.

Menjetek el párterápiára.

Olvasd el ezt a cikket: [link]

Itt egy idézet belőle: "- Feleség tíz-tizenöt éve asztrológustól kineziológuson át pszichoterapeutáig jár, hogy végre megértse, férje miért nem szereti őt. Egy nap aztán kiderül, hogy a férj vagy autista, vagy évek óta szeretője van."

Ne kívánd se magadnak, se a gyerekeknek ezt az életet, hidd el, nem éri meg. Ennél még az is sokkal jobb, ha neked jó darabig nem lesz senkid. A gyerekek nem csak azt látják, hogy velük hogyan viselkedik, hanem azt is, hogy veled.

2023. máj. 15. 20:01
 26/44 A kérdező kommentje:
Egyebkent en is rengeteg novel dolgozom nap mint nap, mivel a szepsegiparban dolgozom es tobb not ismerek, akik ujra parra talaltak, igaz 2-3evvel idosebbek a gyerekeik, mint nekem. De nem jobb nok mint en. Tudom, hogy ez bekepzeltnek fog hangzani, de azt gondolom az atlagnal jobban nezek ki, ez ami elonyomre valhat es az, hogy nem kell eltartani. De egyebkent nem a pasiszerzes itt a lenyeg.
2023. máj. 15. 22:21
 27/44 anonim ***** válasza:
23 vagyok. Kérdező van belőle bőven. Kapásból 3at tudok a közvetlen környezetből.
2023. máj. 15. 23:09
 28/44 anonim ***** válasza:
39%

#20, ill. #23 ott szóltad el magad, hogy a férjed után jobb "kapcsolataID" voltak. Tehát nem egyből a herceg jött a fehér lovon, hanem voltak eredménytelen próbálkozások. Nos ilyenek persze lehetnek a kérdezőnek is, de igaz szerető, szinte tökéletes társra nem igazán.

Magyarországon ha elválsz, akkor eleve meg vagy bélyegezve. Itt mindenki azt írja, ha csúnyán néz valakire a férje/felesége, hogy vállj el! Majd a következő kérdésben mindenki bevallja "nem kezdenék gyerekes pasival. Otthagyta a családját, nem férfi az ilyen." Férfiak meg "nem nevelném más gyerekét". Szóval, aki elválik (gyerekkel) annak már nem lesz tökéletes az élete. Maximum "élhető", de a tüske mindig ott lesz

2023. máj. 15. 23:59
 29/44 A kérdező kommentje:

Akkor mi a konkluziod?

Hiszen te magad is belefuthatsz ebbe. Talalsz valakit, csaladot alapitotok es az illeto az evek alatt megvaltozik. Rossz iranyba. Es ezen nem akar valtozatni.

2023. máj. 16. 01:32
 30/44 anonim ***** válasza:
28%

"Akkor mi a konkluziod?"

Tradicionalisabb tarsadalmakban ezt ugy oldottak meg, pl. Thaifoldon a mai napig ez van, hogy ha valas/halaleset van, akkor a gyerekek mennek a lelencbe szerzetesnek/katonanak, aztan johet a new pashee :)

Magyarorszagon (es a nyugati tarsadalmakban) ezt ugy oldjak meg, hogy az elvalt, 32 eves, gyerekes no az 50-es korosztallyal ismerkedik, mert ott mar nem gond a gyerek. Azt ugye tudni kell, hogy Magyarorszagon kicsivel tobb, mint ketszer annyi elvalt ferfi hazasodik ujra, mint elvalt no.

38F incel

2023. máj. 16. 01:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!