Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvalni ket gyerekkel? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvalni ket gyerekkel? Hogyan lehet ujrakezdeni ket gyerekkel? 32 eves vagyok, es teljesen erzelemmentes kapcsolatban elek a ferjemmel. 6eve vagyunk hazasok. Nagyon megvaltozott a ferjem. Alig beszel velem, ha beszelgetni szeretnek vele hummog

Figyelt kérdés
Lathatoan nem erdekli amit mondok. Semmilyen erzelmet sem simogatassal, semmivel nem fejezi ki. Olyan mint egy fadarab. A szexet elvarja tolem, de abban is rovid es erzelemmentes. Allitasa szerint nagyon szeret engem, de en ezt nem latom es nem erzem.
2023. máj. 14. 22:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyű újra kezdeni, de nem is lehetetlen. Azt is számításba kell venni, hogy két gyerekkel már sokkal nehezebb lesz minden, a társkeresés is. Elsősorban rajtad múlik, a hozzáállásodon.

Én egy gyerekkel maradtam egyedül. Kb. 8 évig próbálkoztam társat találni a válás után, de be kellett látnom, hogy nem megy ez nekem. Megtanultam egyedül lenni, és ma már nem adnám fel a függetlenségemet. Neked viszont még sikerülhet. Megkell próbálni. Nekem nem volt elég idegrendszerem hozzá.

2023. máj. 15. 03:58
 12/44 anonim ***** válasza:
33%

"Tehat azt gondolod, hogy 32 eves nokent soha tobbet az eletben nem lesz parom?"

Azt gondoljuk, hogy erre igen nagy az esely, es ezt jobb is, ha szamitasba veszed.

38F incel

2023. máj. 15. 05:17
 13/44 anonim ***** válasza:
26%
Hogy ne lenne, sorban állnak a korosztályodban az egyedülálló jómódú saját gyereket nem, de másoket nevelni akaró férfiak.
2023. máj. 15. 08:08
 14/44 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem is ez volt a fo kerdes.....
2023. máj. 15. 09:17
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit akarsz újra kezdeni ? Mert azt kerdezted hogyan lehet újra kezdeni , de azt hogy mit, nem definialtad.
2023. máj. 15. 10:13
 16/44 anonim ***** válasza:
77%
Incelke. Ő előbb talál mint Te😅
2023. máj. 15. 10:33
 17/44 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez fiktív kérdés.

Egyébként ha a technikai kivitelezésre vagy kíváncsi, akkor beadod a válást, aztán kifizeted őt a lakásból, vagy ő téged és keresel olyan munkát, ami elbírja, hogy folyton kimaradsz majd a beteg gyerek miatt.

A gyerekek kicsik még, rugalmasak, alkalmazkodni fognak a helyzethez.

2023. máj. 15. 10:43
 18/44 anonim ***** válasza:
39%

#6 Nem ezt írtam.Azt írtam, hogy amíg fel nem neveled a gyerekeid (értsd: eltartod őket), addig nem nagyon fognak kapadozni utánad.

Nem azt mondom, hogy senki, de kb 0,000001% esély van rá, hogy a férjednél jobbat találsz.

Téged anyagilag támogatni, a gyerekeid eltartani egy faszi sem fogja, erre kb akkora esélyed van, mint a lottó ötösre.Emellett ugye kéne, hogy szeresse a gyerekeid, meg körül udvaroljon téged, meg fizikailag vonzódj hozzá.Hallod, sok sikert!

2023. máj. 15. 18:09
 19/44 anonim ***** válasza:
70%

#12 Most először értek veled egyet.

A #11 sajnos kénytelen volt ezt a saját bőrén megtapasztalni, sajnálom is érte.Teljesen őszintén írom ezt.

#16 Hát...Kb ugyanakkora esélyük van párt találni, ez az igazság.

Esetleg ha az incelke összeáll a kérdezővel.

2023. máj. 15. 18:14
 20/44 anonim ***** válasza:
91%

Hát marha sok gyerekes nőt ismerek és szinte mindegyiknek van új párja.

Nekem is csak jobb kapcsolataim voltak mint lányom apjával lett. Igaz nálam egy gyereke van.

2023. máj. 15. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!