Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány eves korban lehet legkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány eves korban lehet legkorabban hazasodni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy 18 ev alatt lehet mar de mondjuk 16 ev alatt is?

2023. máj. 10. 09:23
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nincs is szukseg tovabbi kommentekre ugy erzem. Koszi
2023. máj. 13. 21:52
 42/52 anonim ***** válasza:
87%

Fogalmam sincs miről beszélsz, mikor teljesen normálisan írtam le a véleményemet. De ha ennyire nem vagy kíváncsi ezekre, akkor minek írtad ki egy fórumra? Semmi értelme minket túràztatni ezzel, ha te semmilyen ellenvéleményt sem vagy hajlandó meghallgatni. A kérdéseddel kapcsolatban pedig a Google jó barátod. Simán meg lett volna a válasz gyakori kérdések nélkül is. Innen gondoltam, hogy troll vagy.

Ha te el akarod bszni az életedet csak rajta. Remélem hozzámész, szülsz is neki minimum két gyereket, kiforgat az összes pénzből, aztàn amikor éppen, hogy 18-20 leszel beközli, hogy ő nem szeret téged. El akar válni, mert talàlt egy újabb 13 évest akibe "szerelmes lett". Aztán te 20 évesen ott fogsz àllni két gyerekkel érettségi, szakma nélkül, nulla munkatapasztalattal ő pedig el fog tűnni, mint tevefing a Szaharában. Ha jófej lesz akkor nagyon talàn kapsz tőle gyerektartást, de sokszor azt se fizetik az elvált apukàk. Olvasgass az itteni rovatokban. Felnőtt diplomás, szakmákkal rendelkező nőket hagynak el egy új pna miatt. Gondolod majd holtodiglan holtodiglan? Nagyon bután gondolkodsz még. Azért is remélem, hogy legalább a szüleid esze a helyén van és ők mérlegelni fogjàk helyetted, hogy a jelenleg felvázolt szituáció neked minden szempontból kedvezőtlen. Neked jelenleg az iskolára, a tanulásra kellene összpontosítanod. Mellette a saját korosztályodban pasizni és bulizni jàrni. Te se vagy egészséges mentálisan, ha 15 évesen ilyen gondolataid vannak. Érdemes lenne felkeresni egy pszichológust vagy kineziológust. Egy egészséges 15 éves kislány nem azon agyal, hogy teherbe essen és férjhez menjen. Akàrmennyire is hasztalannak gondolod a gondolataimat, pedig nem azok. Bajok vannak veled is fejben.

2023. máj. 13. 21:56
 43/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm, egyéb? :D Jajj ennyire ne erolkodj azert, rossz belegondolni. Mellesleg mar nem akarok konyvet irni arrol hogy miket beszelsz ossze.

Ird amit meg szeretnely aztan ne pazarold az idod ram. Mindketten jobban jarunk, hidd el nem fog egyezni a velemenyunk akkor sem ha odakat zengesz arrol hogy meg fogom banni. De csak egy nev es szivesen irok neked 30 ev mulva milyen boldog vagyok.:))

Orultem.

2023. máj. 13. 22:01
 44/52 anonim ***** válasza:
81%

Mentsd el mindenhol ezt a kérdést és vedd elő 5 év múlva! A fejedet fogod fogni, hogy mennyire buta voltál és nem hallgattál azokra, akik még egyszer annyit éltek, mint te.

Ha szerencséd van, csak kihasználva leszel és el fog hagyni. Ha rosszabb a csávód, akkor lehet ütni, verni, idomítani fog. El fog szeparálni a barátaidtól, a családodtól és lehet, hogy a külvilágtól is. Nagyon remélem, sőt imádkozom a Sorshoz, hogy a szüleid ebbe ne menjenek bele és kezükbe veszik a dolgok felett az irányítást! Nagyon nagyon nagyon remélem, hogy meggondolod magadat, nem fogsz egy beteg aberrálthoz hozzámenni és az életed jóra fog fordulni!

A legjobbakat kívánom neked!

2023. máj. 13. 22:09
 45/52 A kérdező kommentje:
Meglátjuk, igazan koszonom. A mentes is meglesz.
2023. máj. 13. 22:20
 46/52 anonim ***** válasza:
86%

Hozzámész valakihez aki "felnőtt" létére nem tud utánanézni egy ilyen kérdésnek? Arról nem is beszélve, hogy te is utána tudnál keresni a neten, nem nagy ördöngősség.

Tessék:

[link]

Magyarországon minden cselekvőképes és nagykorú (18. életévét betöltött) magyar állampolgár házasságot köthet. A 16 és 18 év közötti fiatalok házasságkötéséhez gyámhatósági engedély szükséges, melyet a kiskorú állandó lakhelye szerinti gyámhatóságon lehet beszerezni.

2023. máj. 14. 00:27
 47/52 A kérdező kommentje:
Köszi a feltételezést és a linket, utánanézett már egyébként, csak ő nem merült ilyen mélyre ebben a témában egyelőre. Én pedig már kaptam választ, de koszonom.
2023. máj. 14. 07:40
 48/52 anonim ***** válasza:
83%

"Kedves" kislány. Kérlek, szállj le a magas lóról, először is. Hatalmas érettségre utal, hogy ilyen hangnemet engedsz meg magadnak olyanokkal szemben, akik a tapasztalataik alapján jót akarnak neked. Másodsor kérlek, ne csináld. Én is megtettem, mert pont ilyen ostoba voltam 17 évesen. 10 évig tartott, mire ki tudtam belőle mászni 2 gyerekkel, majd újabb 8 évig, mire összeszedtem magam. Tanulni munka és gyerekek mellett. Szinte éhezni, mert annyi pénz nincs, hogy a gyerekek és én is rendesen egyek. Éjjel háromkor kelni, hogy minden meglegyen... Nem részletezem jobban, de nagyon kevés embernek kívánok ilyesmit.

Persze te megteszed, mert nálad van a bölcsek köve. Nyilván. Most sok éve már hozzád hasonló gyerekekkel dolgozom. Minden erőmmel azon vagyok, hogy mások ne csesszék el az életüket. Szülői engedélyre nincs szükség. Csak írj kérvényt a Gyámhatóságnak, amikor betöltöd a 16-ot. Engedélyezni fogják. Pláne, ha terhes leszel. Sok boldogságot... 30 év múlva, hát persze.

2023. máj. 14. 10:53
 49/52 anonim ***** válasza:
86%
47-es: ilyen mélyre? Milyen mélyre? Azt kérdezted lehet-e 16 év alatt, ezek szerint NEM tudtatok/akartatok ennek utánanézni. Ez a kiindulási pont, ennél mélyebb "utánanézés" már csak az lehet, hogy felhívjátok/bementek a gyámhivatalba és megérdeklőditek a részleteket ahelyett hogy itt bizonygatod, hogy milyen érett vagy.
2023. máj. 14. 11:03
 50/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elengedtem a gyk-s emberekkel a kommunikációt egy ideje.
2023. máj. 14. 11:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!