Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány eves korban lehet legkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány eves korban lehet legkorabban hazasodni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy 18 ev alatt lehet mar de mondjuk 16 ev alatt is?

2023. máj. 10. 09:23
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
84%

Ha annyira felnőttnek érzed magad, miért nem tudsz utána nézni a dolgoknak?

Ha nem házasodhadtok, akkor örökbe fogad? Ez a nagy terv? Nem fog menni több okból sem. Egyrészt vannak szüleid, másrészt a gyámhatóság sem hülye, hogy egy pedó maci fogadjon örökbe egy 15 éves gyereklányt.

2023. máj. 12. 00:47
 32/52 anonim ***** válasza:
86%
31. Gyk-s beidegződés, ha valaminek utána nézünk is azért gyk-n még megkérdezzük.
2023. máj. 12. 11:18
 33/52 A kérdező kommentje:
Egyéb kérdesem nincs, irok amikor meglesz a boldogan élünk míg meg nem halunk.:)))
2023. máj. 12. 18:39
 34/52 anonim ***** válasza:
74%
Családi okok miatt házasodsz, de amúgy szerelemből? Itt valami nem stimmel. Nyilván a csávó ilyen 15 évvel idősebb lehet, aki teljes mértékben irányítani szeretne téged. Pedig 15 évesen még csak egy kis naiv csitri vagy. Én is az voltam 15 évesen. Legjobb jóindulattal is max 2 éve vagytok együtt, de az is rohadtul gáz, ha a csávód kikezdett veled mikor még csak általános iskolás voltál. Én 32 leszek, tavaly mentem hozzá a férjemhez majdnem 4 év után. Semmiképpen se mentem volna hozzá 1-2 éves kapcsolatban annak ellenére se, hogy amúgy együtt éltünk néhány hónap után már. Remélem a szüleid feje rendben van és nem fogják engedni ezt a baromságot neked. Ha a lányom 15 évesen ezzel elém fog àllni, akkor szobafogságra lesz ítélve nagyon hosszú időre, a csàvót meg elverem, mint szódás a lovát.
2023. máj. 13. 14:46
 35/52 A kérdező kommentje:
Édes vagy. Köszi a haszontalan kommented.⁠♡
2023. máj. 13. 18:08
 36/52 anonim ***** válasza:
73%
Húha akkor csak nem troll vagy? Nagyon gyanús, hogy a kérdés valószínűleg nem valódi problémát feszeget. Eléggé úgy vàlaszolgatsz...
2023. máj. 13. 20:35
 37/52 A kérdező kommentje:
Húha, kitudja😮 Bár eddig már elég sok minden voltam itt a kommentek alapján. De komolyan van valakinek ideje arra hogy egy ilyen sztorit kitaláljon, és az emberek olyan okosak hogy egy válaszból máris ilyet tudnak feltételezni?. Wow mik vannak🫠😮😮.
2023. máj. 13. 21:02
 38/52 anonim ***** válasza:
80%

Ennél cifràbb sztorikat is olvastam már itten trollok tollából. Ha nem trollkodásból válaszolgatsz passzív - agresszív provokatív stílusban, akkor fogalmam sincs, hogy mi a célod ezzel. De általában trollkodàs közben szoktak ilyen jellegű reakciók érkezni a kérdés kiírójától.

De tegyük fel, hogy a történet igaz és nem vagy troll.

Leírtam neked felnőtt érett női fejjel, hogy mit gondolok erről. Erre annyit írsz, hogy édes vagyok és köszi a haszontalan tanácsot. Ha a negatív, építő jellegű tanácsokat sem vagy képes elfogadni, felfogni, akkor neked nagyon nem való még se házasság, se gyerek sajnos, hiszen te magad is gyerek vagy még. Én tudom milyen voltam 15 évesen, és nagyon nem voltam elég érett férjhez menni és gyereket szülni. Neked egy atyai fejmosàs kellene, a csàvót meg igen is meg kellene csapkodni, mert nem egészséges felnőtt férfiként 13-14 éves kislányokkal szexuális vagy komoly kapcsolat céljából ismerkedni. Apukád tudomást szerez róla, lehet, hogy vasvillával fogja elkergetni és tökre megérteném.😅

Ez az egész semmiképpen sem egészséges párkapcsolati modell. Bizonyos etnikumban szokàs a kislányokat 14 évesen férjhez adni. Ha nem közéjük tartozol, akkor felejtsd el! Ezerszer leszel még szerelmes.

2023. máj. 13. 21:23
 39/52 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor légyszi mutasd meg ebben a ket kommentben hol volt egy válasz is barmely kerdesemre. Na ugye hogy sehol. (miutan direkt leirtam hogy arra kerek valaszt amit kerdeztem, tehat az erett valaszt hagyjuk is) Tudod az ember amilyen stilust kap olyat ad vissza legalabbis en igy vagyok ezzel. Nem ismersz, nem tudod kivagyok, ne probalj megerteni, ne probald megerteni, nem ismered a csaladom, hogy hogyan reagalnanak es foleg ne hasonlits engem magadhoz mert kicsit sem vagyunk hasonloak es mert ez az amire nincs szuksegem. Ne nevezz senkinek es semminek mert nem ismersz. Trollkodasrol egyebkent szo nincs, az hogy egy embernek ilyen a stilusa mert igy beszelnek hozza az egyaltalan nem jelent semmit. Nem is ertem hogy gondoltad ezt, elozetes tapasztalatok ebben az esetben mit sem ernek.Tehát koszonom a második haszontalan tanácsot, igazan kedves. A maradekot tartsd meg magadnak, koszonom.
2023. máj. 13. 21:42
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Válaszoltunk egyértelműen.

Legkorábban 16 ébesen lehet házasodni és gyámhatósági engedéllyel.

2023. máj. 13. 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!