Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány eves korban lehet legkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány eves korban lehet legkorabban hazasodni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy 18 ev alatt lehet mar de mondjuk 16 ev alatt is?

2023. máj. 10. 09:23
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
71%

9

De ha már 30 évesek vagytok, miért érdekel, hogy 16 évesen lehet e ? Ha csak felnőtt emberként nem egy kiskorúhoz akarsz hozza menni vagy akarsz elvenni, ami elég beteg 😳

2023. máj. 10. 13:48
 12/52 anonim ***** válasza:
19%

8, ha én megkérdezem, hogy mennyi energia szükséges a maghasadáshoz, akkor én magot akarok hasítani? A te logikád szerint igen.

Olyan nem létezik, hogy pl egy baráti társaság beszélget a világ nagy dolgairól és pl szóbajön az, hogy régen gyerekeket adtak férjül, és erre mondja valaki, hogy ő hallott olyat, hogy 1-2 éve volt, hogy Magyarországon egy 10 évest férjhez adtak... erre jön a másik, hogy "aaaz biztos, hogy nem, hiszen törvény tiltja" erre a másik "dehogy titltja, szülői engedéllyel működik"...

és akkor emberünk az internet népe elé járul, hogy igazságot szolgáltassanak.

Ilyesmi fel sem merül? Ezek szerint nem. Pedig a kérdések nem kis hányada ilyen jellegű kíváncsiságból íródik:D

És okés, hogy kifejted a véleményedet, de... miről? Feltételezel valamit, amiről semmi információd sincs. Ráadásul a kutya sem kérdezte a véleményedet. A vélemény meg nem tartalmaz választ a kérdésre. Tehát így teljesen haszontalan az egész válasz.

Ha mindneképpen bele akarsz szólni mások életébe, akkor előtte kérdezz rá, hogy mi a kérdés oka, érintett-e az illető egyáltalán, és hogy kér-e tanácsot.

2023. máj. 10. 13:55
 13/52 A kérdező kommentje:
11. Tovabbi talalgatast megelozve ha ennyire erdekel mindenkit, es nem titkolnivalo dolog miatt kerdeztem, szimplan nem publikus, a baratom felnott en 15 eves vagyok, kiskoru (nyaron 16 jippi) Csaladi okok miatt hazasodnank, nem akarok ebben a kornyezetben maradni, neki van sajat haza. De nem lakhatas miatt hanem szerelembol hazasodnank, nem tudom barki is innen ismeri azt az erzest hogy ez ő ez az igazi.:D Ezelott is voltak kapcsolataim, szerettem mar mast de nem igy. A dontesem vegleges, elozetes gratulaciot elfogadok:D Velemenyt, kommentet ehhez kapcsolodoan nem kerek, kerem ezt tiszteletben tartani. (aki kepes ra)
2023. máj. 10. 14:10
 14/52 anonim ***** válasza:
31%
Hány éves a párod ? Mi miatt nem maradhatsz otthon?
2023. máj. 10. 14:52
 15/52 A kérdező kommentje:
14. Lenyegtelen a kerdes szempontjabol.:)
2023. máj. 10. 14:56
 16/52 anonim ***** válasza:
83%

Vigyázz nehogy csöbörből vödörbe ess.

Van jó példa, az egyik legjobb barátom öccse elvett így, gyámhatósági engedéllyel egy akkor nevelőszülőknél nevelkedő lányt, azóta már 3 gyerekük van és éldegélik a kis életüket.

Nálad viszont egyrészt a saját szüleidnek kell írásban beleegyeznie a házasságba, másrészt a gyámhatóság a barátod segglyukát is át fogja nézni, hogy te jó helyre kerülsz-e. Kimennek a házához megnézni a körülményeket, jövedelemigazolás, büntetlen előélet, az ingatlannak az ő nevén kell lennie, stb. Persze ez nyilván az adott dolgozóktól függ, de ez azért nem úgy megy, hogy ma eldöntöm, holnap meg az anyakönyvvezető előtt állunk. Hónapokig tartott az említett srácnak elintéznie a hivatalos hercehurcát.

Másrészt nagyon remélem, hogy nem egy 15-20 évvel idősebb tökkelütött hülyített be, aki örül, hogy van végre valaki, akin uralkodhat majd.

2023. máj. 10. 16:01
 17/52 anonim ***** válasza:
80%

"ismeri azt az erzest hogy ez ő ez az igazi.:"

15 évesen? Azta!

2023. máj. 10. 16:05
 18/52 A kérdező kommentje:

Igazan koszonom, eleg ha a kerdesre valaszoltok. Tisztaba vagyok vele hogy nem lesz egyszeru, a legtobb 15 evessel ellentetben en mar veglegesen dontottem a jovomrol.

16. Nem aggodom, eppen a jovojet altozza fel ertem ismerem, szeretem tudom mit erez, es alig varom hogy mar a gyerekeknel tartsunk. Egyebkent amiket itt felsoroltal mind pipa, tehat buntetetlen, sajat lakas, stb, tehat ezzel nem lesz baj , fel vagyunk keszulve.

Azoknak akik irnak hogy erre aldozom a fiatal korom es meg fogom banni, szivesen irok husz ev mulva boldogan es ugyanazokkal az erzesekkel:))

Utolsonak pedig igen, sosem gondoltam volna hogy igy fog tortenni, de nekem megadatott az ami masnak 30 evesen adatik meg:D

2023. máj. 10. 19:06
 19/52 anonim ***** válasza:
85%

Csak mondom, hogy az összes 15 éves így gondolkodik, amikor kapcsolatban van és szerelmes. Csak ne bánd meg. Most elképzelhetetlen, de ha egy felnőtt férfinek te kellesz gyerekként, akkor ne lepodj majd meg, ha x év múlva otthagy téged két gyerekkel egy kiskamasz kedvéért.

Mert már az sem normális, ha egy huszonéves férfit egy 15 éves kislány vonz, nemhogy az, hogy egy idősebb pasinak ez az esete…

2023. máj. 10. 22:26
 20/52 anonim ***** válasza:
0%
Ahol te választhatsz 18-21, szülői engedéllyel 16-18, ahol elrendelt általában bármikor, bár itt nyugaton tudom hogy nagyon elítélt az elrendelt házasság, de ha nem egy birodalmat vezetsz, azért számít a véleményed is, mellesleg fura, de sok esetben működőképesebb, bár én azt mondom arany középút, ha kell valaki ismerd meg, ne random rózsaszín köd, meg ne is azért mert más szerint összeilletek.
2023. máj. 10. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!