Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha asszony társkeresőn keresi új társát?
Véletlenül ráakadtam előzményekben a dologra és komoly társat keres.
Soha nem volt hűtlenségre utaló jel, itthon van a kicsi gyerekkel, mindig szót értettünk.
Gondoltam, várok picit, hátha csak egy ízelítő volt.
Képernyőfotón elmentettem a bizonyítékot. De kijátszam ezt a kártyát? Várjak vele?
Láthatod kérdező, hogy ha gerinctelen a nő, azért is a férfi a hibás😂.
Ez van, ezt nem lehet már megbeszélni, ő ilyen.
A nők előszeretettel tagadják, hogy vannak kicspongó természetű nők, akik simán félrelépnek kapcsolat, gyerek mellett is, megoldják.
Azzal, hogy elhiszed ezt a sok marhaságot, csak magadnak ártassz. A feleséged nem fog megváltozni, mert egy sunyi, gerinctelen nő. Nem fog eléd állni, hogy figyu, ez, meg ez a probléma, beszéljük meg. A régi női taktikát alkalmazza: mikor már megvan az utódod, akkor fogja közölni, hogy ennyi volt. Legalábbis ez volt a terve, csak lebukott. Szerintem teríts!
Nőként írom,hogy szerintem borítsd a bilit,ugyanis az asszony nem túl gerinces ehhez, finoman szólva!
Nem,ne egy fiatal kolleginával vágj vissza, hanem ültesd le a nejedet és rakd elé az adu ászt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!