Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha asszony társkeresőn keresi új társát?
Véletlenül ráakadtam előzményekben a dologra és komoly társat keres.
Soha nem volt hűtlenségre utaló jel, itthon van a kicsi gyerekkel, mindig szót értettünk.
Gondoltam, várok picit, hátha csak egy ízelítő volt.
Képernyőfotón elmentettem a bizonyítékot. De kijátszam ezt a kártyát? Várjak vele?
"kijátszam ezt a kártyát"
Játszani akarsz és győzni? Vagy legyen jó mind a kettőtöknek? Gondolkozz egy kicsit a dologról, és beszélgess vele, vajon mi hiányzik neki a mostani napjaiból, az életéből.
A választott emberünket nem kijátszuk/letaroljuk/eltörjük a szarvát, akkor sem ha h***-e..
meg kell értened mit miért csinál(t) és hogy min kellene változtatnod.. vagy egyáltalán akarja e azt hogy változtass…
Valami biztosan hiányzik a kapcsolatotokból.
Mit gondolsz, megadsz neki mindent, amire vágyik??
Megvan a napi szex? Van orgazmusa?
Figyelmes vagy vele?
Csinaltok programokat kettesben?
"itthon van a kicsi gyerekkel"
Aha. Nincs jobb dolga, mint társkeresőzni?
Gyerekek! Nem kukacoskodni akarok. De ha valaki megcsalni/elhagyni készül valakit csak úgy suttyomban, akkor hadd ne kelljen már megértőnek lennie a kérdezőnek vele!
Kérdező: Arra kérlek, hogy AZONNAL ülj le megbeszélni vele! Igenis, mutasd meg neki amit találtál, és igenis van hozzá közöd, ha egyszer közös gyereketek van! Tény és való: Nem látok bele a mindennapjaitokba, de ennek a folyamatnak az elejébe kell menni!
"De kijátszam ezt a kártyát? Várjak vele?"
Minek? Keres, de ugyse talal. Max. nehany MILF-hunter 20 eves srac irogat neki.....
38F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!