Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem az apja nevét akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem az apja nevét akarja adni a gyereknek?

Figyelt kérdés
Viszont nekem nem tetszik a neve és nem is kedvelem igazán az apját. Úgy érzem egyáltalán nem tudnék azonosulni ezzel a névvel, nem akarom hogy így hívják a gyerekünket, de számára nagyon fontos ez. Ti mit gondoltok? Félek, hogy sosem tudnám megszeretni a gyerekünk nevét.

2023. márc. 6. 21:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Függetlenül attól, hogy nekem nem szimpatikus családtagról tisztelet/hagyomány miatt a gyereket is úgy elnevezni, olyan nevet kell keresni, ami mindkét félnek oké. A kislányom apukájával többször átnyálaztuk közösen az utónévkönyvet, sokat gondolkodtunk. Nekem volt jó pár nagyon tetsző lánynév, ami az apukának egyáltalán nem tetszett, az ő listáján volt 1-2 olyan, amit nem találtam rossznak, de azért nem is adtam volna. Végül megtaláltuk a tökéletes nevet, régóta létező, de nem gyakori, többedik böngészésre került a látókörünkbe. Szerintem egyik fél se erőltesse rá a másikra az akaratát. Ha nincs nagyon egyezés, akkor is azért olyan név legyen, amitől egyik fél se borzong bele, ha nem is csúcs számára, de el tudja fogadni.
2023. márc. 6. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
Alehandro?
2023. márc. 7. 01:24
 13/14 anonim ***** válasza:
22%
Az én férjem is nagyon akarta ezt, én meg nagyon nem. Azóta sincs gyerek.😂
2023. márc. 8. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Szánalmasnak tartom, mikor egy felnőtt emberben annyi kreativiás, önállóság nincs hogy ne úgy nevezze el a kölkét, mint a nagyszüleit.
aug. 20. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!