Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális ha válni akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha válni akar a nejem mert szórom a pénzt?

Figyelt kérdés

Havi 300 ezret költök, a fele a munkámhoz kapcsolódó költség. A maradék (cigi 50, étterem 30, vitamin 20, 50 meg nem is tudom).

Millió felett van a havi keresetem.

Igaza van? Összébb kellene húznom magam, vagy valóban kifolyik a kezem közül? Egyszerűen nem tudom reálisan megitélni🙁

2023. febr. 8. 09:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%
Lehet érdemes lenne a közös számlát megszüntetni, akkor hátha nem zavarná hogy látja a költéseket.
2023. febr. 8. 10:55
 22/31 A kérdező kommentje:

15 s igazad van. Vissza kell fognom a dolgokat s velük törődni. Sajnos a munkaidőm 14..19 óráig tart. Kivéve hétvége akkor egesz nap lehet dolgozni.

Ha a hétvégét kiveszem, akkor a hétvége az övék lehet ne ha egesz nap nem kellene tanulniuk, illetve ha nem kerül pénzbe a "minőségi" együtt töltött idő, mert az már pazarlás.

De lehet sétálni bicajozni... Kipróbálom, veszteni vele nem fogok.

2023. febr. 8. 11:14
 23/31 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is volt olyan barátnőm, aki az utolsó fillérig beszabályozta volna, hogy én a saját pénzemből mire költhetek. Nem is voltunk sokáig együtt.

Viszont én úgy veszem észre, hogy itt talán nem önmagában ez a probléma. Az 50 ezer cigire, az azért nagyon nem egészséges.

#4 "A saját pénzedből kell havi 150-et a munkádhoz kapcsolódó költségekre költened? Hát azért ehhez elég baleknak kell lenni."

A frászt. De gondolom, sokkal kevésbé lenne "balek", ha 120-at keresne, de semmit nem kellene a munkájára költeni.

2023. febr. 8. 11:29
 24/31 Hans Pötterman ***** válasza:
49%
Szerintem egyszerűen rádunt és most ez az indoka a válásnak
2023. febr. 8. 11:33
 25/31 anonim ***** válasza:
58%

Azért alljon meg a menet!

Most ha te keresel mondjuk egy millát, akkor nehogy már az legyen a baj, hogy többet költesz, mint aki 200-at keres. Az ember azért is igyekszik többet keresni, hogy az életszínvonalát emelni tudja. Mi értelme a pénznek, ha mellette az ember szűkölködik?

De az is igaz, hogy szintén nem sok értelme van a pénznek, ha a munka miatt semmit nem él az ember.

Egy arany középutat kellene megtalálni.

2023. febr. 8. 11:38
 26/31 anonim ***** válasza:
76%
kizárt, hogy a havi 150 miatt balhézik milliós fizetés mellett nem érdekelne ha van minden másra, a gyereknek meg nem kell minden vackot megvenni. A párom harmadát keresi, de sosem szólok bele, mire költi a saját részét. Az 50e ciginél viszont biztosan szólnék, már csak azért is, mert úgy jöttünk össze hogy nem dohányzik és csak most jött rá a hoppáré hogy néha sziv. Az még oké, de itthon tilos, megmondtam, ha büdös lesz, akkor költözhet.
2023. febr. 8. 12:31
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
En parommal volt hasonlo gond, de neki nem volt annyira kimagasloan jo a fizuja, magyarul minden ho vegen kb nullan volt. Amint jott a gyerekvallalas mondtam neki hogy vagy normalisan fog banni a keresetevel vagy mehet amerre akar, nekem a gyerek az elso es ezt elvartam tole is. Persze vannak sajatos igenyeink de nem kimagasloak, es fontos apolni a kapcsolatunkat, csak mert lattam hogy nalatok ez is gond.
2023. febr. 8. 13:15
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért vannak lepontozva teljesen normális válaszok?:D

Egyébként ez szerintem is valami kamu indok, inkább más lehet a háttérben.

2023. febr. 8. 14:46
 29/31 anonim ***** válasza:
11%

Hétvégén dolgozni 😊

Ez vicces nincs az a pénz amiért dolgoznék.

Elég rossz a melod ha folyton tekerned kell hogy legyen.

Heti négy napot dolgozók napi 7.5óra nettó 1.4 millió.

2023. febr. 8. 14:48
 30/31 anonim ***** válasza:
81%
Igen: meg kell fogni ma minden manit, még akkor is, ha van. Igaza van.
2023. febr. 8. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!