Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális ha válni akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha válni akar a nejem mert szórom a pénzt?

Figyelt kérdés

Havi 300 ezret költök, a fele a munkámhoz kapcsolódó költség. A maradék (cigi 50, étterem 30, vitamin 20, 50 meg nem is tudom).

Millió felett van a havi keresetem.

Igaza van? Összébb kellene húznom magam, vagy valóban kifolyik a kezem közül? Egyszerűen nem tudom reálisan megitélni🙁

2023. febr. 8. 09:38
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
9 es, család vagyunk(vagy voltunk, de van meg egy 10 éves fiunk, tehát vagyunk) igy nincs saját pénz. Ha pedig pazarolok akkor a fiunk jövőjét kockaztatom.
2023. febr. 8. 09:58
 12/31 A kérdező kommentje:

A 150 a sok összesen akkor az a baj, ha szendvicsezek, a cigit leteszem, s a vitamin (ezért nagyon szokott morogni), s kiderítem mi az az 50...

De hétvégén is dolgozom mindkét nap hogy ezekre meglegyen s ne hiányozzon, de akkor is hiányzik.

2023. febr. 8. 10:02
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Talán egy másik pasi a háttérben! Eddig nem volt probla, most lett az? Van ürügy mivel akar válni.
2023. febr. 8. 10:02
 14/31 anonim ***** válasza:
86%
Biztos, hogy (csak) ez a baja, nem valami más?
2023. febr. 8. 10:05
 15/31 anonim ***** válasza:
96%
Jajj emlékeszem már rád, volt már kérdésed korábban. Akkor is arra jutottunk, hogy teljesen jogosan akar válni a nejed, mert nem töltesz időt se vele se a gyerekeddel, hanem neked annyi a család, hogy lapátolod haza a pénzt és kész. Semmi minőségi együtt töltött idő. Látom azóta sem érted, hogy ez miért probléma és mi is a baja a feleségednek.
2023. febr. 8. 10:08
 16/31 anonim válasza:
10%

Ő mennyit keres?

Amúgy lehet csak kifogás, és másik pasival ismerkedik...

2023. febr. 8. 10:08
 17/31 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell ahhoz másik pasi, hogy az asszony besokalljon a férj dolgaitól (vagy fordítva)!

Olyan nem létezik, hogy elege lett abból az életből amit élnek?

Olyan nem lehetséges, hogy "elfejlődtek" egymástól évek alatt, és már nem akar az egyik ebben részt venni?

Miért kell egy harmadik személyre fogni mindent?

Van az úgy hogy valaki már nem akarja a régi életét élni, és úgy gondolja hogy eleget tűrt, más életre vágyik, amit akár egyedül is végig tud vinni. Nem mindenki akar a meleg fosban kínlódni élete végéig.

2023. febr. 8. 10:16
 18/31 anonim ***** válasza:
11%
#11 attól még két kereső ember esetében, ha a párom 3x annyit keres, mint én, akkor nem fogok abból a pénzből Rolex órát venni magamnak, őt meg leb*szni, amiért költeni mer magára.
2023. febr. 8. 10:16
 19/31 anonim ***** válasza:
93%

De ha így belátod, hogy talán valóban pazarolsz, akkor miért nem tudjátok megbeszélni?

Én megértem a feleséged annyiból, hogy ha valóban költekezel, az riasztó tud lenni olyan helyzetben, amikor gyerek is van. A költekezésre is ugyanúgy rá lehet kattanni, mint bármely függőségre. Milliós bevételnél ez nem feltétlen gond, de magasról nagyobbat lehet esni, és a gyereketeknek se túl jó példa.

Viszont ha tényleg úgy érzed, tudnál spórolósabb lenni, és igazán nincs más gond, akkor nem indokolt a válás, csak a megbeszélés.

2023. febr. 8. 10:20
 20/31 anonim ***** válasza:
3%
A helyedben én rúgnám ki őt.
2023. febr. 8. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!