Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális ha válni akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha válni akar a nejem mert szórom a pénzt?

Figyelt kérdés

Havi 300 ezret költök, a fele a munkámhoz kapcsolódó költség. A maradék (cigi 50, étterem 30, vitamin 20, 50 meg nem is tudom).

Millió felett van a havi keresetem.

Igaza van? Összébb kellene húznom magam, vagy valóban kifolyik a kezem közül? Egyszerűen nem tudom reálisan megitélni🙁

2023. febr. 8. 09:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Inkább a láncdohányzás miatt röpülsz.
2023. febr. 8. 09:40
 2/31 anonim ***** válasza:
17%
Az a baja, hogy nem rá költöd. Bezzeg, ha rá költenéd nem lenne semmi baja még, ha ennek a többszörösét is..
2023. febr. 8. 09:40
 3/31 anonim ***** válasza:
17%
Ez nem pénzszórás ilyen kereset mellett. A dohányzás mondjuk engem is zavarna, de nem ez volt a kérdés :D
2023. febr. 8. 09:44
 4/31 anonim ***** válasza:
74%

A saját pénzedből kell havi 150-et a munkádhoz kapcsolódó költségekre költened? Hát azért ehhez elég baleknak kell lenni. Bár nem föltétlen váló ok.

Ellenben a napi 1 doboz cigi nagyon is az lehet. De persze nem tudjuk, hogy a megismerkedésetekkor is dohányoztál-e és mennyit.

Biztos van még ott bőven gond ezen kívül is, ez valószínűleg csak a felszín, vagy inkább az utolsó szalmaszál.

2023. febr. 8. 09:44
 5/31 A kérdező kommentje:
Egy bankszámlánk van, van hozzáférése ő is odakapja a fizetését. 10..15 szál a napi cigi ha ez a láncdohányzás akkor igazad lehet.
2023. febr. 8. 09:45
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Általában ha valaki eljut addig hogy válni akar, akkor ott már több dolog miatt lesz elege. Nem biztos hogy nálatok csak és kizárólag a pénzkérdés miatt sokallt be a feleséged. Lehet hogy ezt hozta fel érvként, de más dolgokkal is lehet elégedetlen.

Igazából a jog szerint meg sem kell indokolnia hogy miért akar válni. Mindegy hogy férfi vagy nő az illető, mindenkinek joga van elválni még ha meg sem mondja az okát akkor is.

Próbáltátok már megbeszélni, hogy mi a pontos probléma?

Próbáltatok változtatni a pénzügyeken közös megegyezéssel?

Vagy évek óta fennállnak a problémák és nem változik semmi?

2023. febr. 8. 09:45
 7/31 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nem úgy tűnik, hogy a kajapénzt költöd és neki minden hónap végén sakkozni kell, hogy mit esztek. Hiába vagytok házasok, én nem gondolom, hogy ilyen szinten beleszólása lenne, mire költöd a saját pénzed. A láncdohányzás valóban probléma, nem csak anyagi vonatkozásban, de akkor mondja azt hogy: “Józsi, sokat dohányzol, nem lehetne esetleg megpróbálni valamit csinálni ezügyben? Miben tudok segíteni?”. Mások százezreket költenek csak a hobbijukra, ez még nem is sok annyira amit te költesz, arról nem is beszélve, hogy gondolom rá is költesz. Amúgy dehogy fog válni, csak fenyeget.
2023. febr. 8. 09:46
 8/31 A kérdező kommentje:
4 es , igen sajnos benzinköltség, a könyvelő plusz az adózás, jarulékok, autó karbantartásra (havi szinten teszek félre) ennyit visz el.
2023. febr. 8. 09:48
 9/31 anonim ***** válasza:
28%
Semmi köze hozzá, hogy a közös költségek kifizetésén felül mire költöd a saját pénzed.
2023. febr. 8. 09:55
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, valami más nem lehet a háttérben??
2023. febr. 8. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!