Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem mindent megeszik előlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem mindent megeszik előlem?

Figyelt kérdés

Utalom ezt a tulajdonságát, vagy én reagálom túl?

Pl veszek magamnak Chia Pudinghoz egy Zabtejet kb pár havonta mert nagyon drága, egyszer csináltam belőle erre másnap ami maradt, csak úgy megitta, alig 1 deci maradt belőle. Vagy néha veszek magokat, kesu, vagy ilyesmi ami szintén rohadt drága és azt is 1 nap alatt felfalja, ami nekem kitart egy hónapig, mert pár szemet ennék meg naponta tízóraira. De így nem tudok mert ő felzabálja....

2023. febr. 5. 06:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
34%
Nem csak én főzök, a férjem is szokott, de én nem eszem meg az alapanyagok egy részét mire oda jutna, hogy megcsinálja, mert pontosan tudom mihez vettük. Ő nem tart számon, nem gondolkozik, csak eszik, amit megkíván a hűtőből. Ezzel sincs baj, mint írtam, csak legyen rá megoldás, mert agybajt kapok, ha nekiállok egy amúgysem szeretett tevékenységnek és még nem is megy flottul, mert...
2023. febr. 7. 14:02
 42/45 anonim ***** válasza:
94%

" Ő nem tart számon, nem gondolkozik, csak eszik, amit megkíván a hűtőből."

Mint egy nevelésre szoruló állat..

Nem birnék ilyenre férfiként tekinteni

2023. febr. 7. 14:37
 43/45 anonim ***** válasza:
17%
Hát pedig... ennél nagyobb bajunk sose legyen!
2023. febr. 7. 15:13
 44/45 anonim ***** válasza:
86%

41- az külön király, amikor pl az utolsó fél liter lm tejedet szlopálja fel úgy, hogy VAN másik tej, amit ihat.

Igen, a "bármit megkíván" ezt IS jelenti, ami egy diéta esetén nem fér bele, és nem a pénz miatt, hanem mert pl este nyolckor már lehet nem kapsz tejet a kisvárosban, ahol laksz.

Szóval nettó tiszteletlenség megenni a másik elől az ételt.

2023. febr. 7. 21:01
 45/45 anonim ***** válasza:
16%
tartsd olyan helyen a maradekot ahol nem talal ra.az en ferjem nem ilyen de volt hogy eldugott elolem etelt, mert cukros vagyok es nem tudtam magamnak parancsolni, hogy ne egyek a sutibol tobbet. fogta es eldugta. masnap amikor elovette megszakadtunk a nevetestol mert az orrom elott volt (betette a mikroba) mert tudta hogy ott ejjel nem fogom keresni. amugy soha nem eszunk meg egymas elol semmit.;-)))
2023. márc. 30. 03:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!