Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem mindent megeszik előlem?
Utalom ezt a tulajdonságát, vagy én reagálom túl?
Pl veszek magamnak Chia Pudinghoz egy Zabtejet kb pár havonta mert nagyon drága, egyszer csináltam belőle erre másnap ami maradt, csak úgy megitta, alig 1 deci maradt belőle. Vagy néha veszek magokat, kesu, vagy ilyesmi ami szintén rohadt drága és azt is 1 nap alatt felfalja, ami nekem kitart egy hónapig, mert pár szemet ennék meg naponta tízóraira. De így nem tudok mert ő felzabálja....
Ti nem kommunikáltok egymással? Tudja egyáltalán, hogy ahhoz nem nyúlhat, vagy csak örül, hogy van otthon, és eszi, amennyi jólesik?
Ha meg tudja, hogy nem az övé, akkor tuskó, ezt nem nagyon tudod kinevelni.
HA meg még külön kassza is van, és úgy zabálja fel, akkor jövő hónaptól máshol zabálna.
Az én testvérem egyszer vett nagyon finom sütit és azt hitte, hogy nekem már nem kell, nem kérdezte meg csak úgy bekajálta.Ne tudd meg milyen hisztit vágtam le.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy sütit, vagy ruhát vett el tőlem a megkerdezesem nélkül.
Nem lehet arra hagyatkozni, hogy biztos nem kéri már, vagy nem haragudna érte, nem tárgy vagy, hanem ember és ha te érdeklődni szoktál, hogy szabad-e, akkor az a minimum, hogy ő is rákérdez, hogy rendben van-e.
Alapvető illem, elvégre nem állatok vagyunk.
Szintén zenész. Én IR-es vagyok, nem ehetek töményen cukrot. Viszont néha én is vágyom nasira. Szoktam venni nutlove termékeket(hozzáadott cukor nélküli mogyorókrém, édességek), vagy mandulát, kesut. Férjem szintén ilyen, hogy együltő helyében beveri a 20 dkg kesut, amit én egy hétig eszegetek. Hiába van otthon cukros édesség, nutella, ő megeszi az én 3000 forintos mogyorókrémem, mert az esett kézre. Nem az, hogy sajnálom tőle, de ha én szeretnék enni, akkor szembesülök vele, hogy elfogyott, én meg nem ehetek akármit.
Ciki-nem ciki, egy ideje eldugom a kamrában és béke van.
Házasságban nem szűntök meg, mint személy, nem egy és azonosak lesztek :D
Hadd vegyen már valaki magának egy csokit vagy akármit, attól mert még házas, istenem
Nem mindenki engedheti meg magának, hogy úgy vásároljon, hogy nem nézi az árakat. Nem mindegy, hogy egy zacskó/liter akármi elég egy hétre, vagy naponta kell venni. Az se mindegy, hogy a kérdező nem tud mit vinni tízóraira, vagy a pasija nem tud nasizni a tévé előtt.
Sajnos a legtöbb nő egész élete egy rohadt nagy fogyókúra, és nem mindegy, hogy mit eszik. Ami egészséges és nem hízlal, az meg többnyire rohadt drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!