Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem mindent megeszik előlem?
Utalom ezt a tulajdonságát, vagy én reagálom túl?
Pl veszek magamnak Chia Pudinghoz egy Zabtejet kb pár havonta mert nagyon drága, egyszer csináltam belőle erre másnap ami maradt, csak úgy megitta, alig 1 deci maradt belőle. Vagy néha veszek magokat, kesu, vagy ilyesmi ami szintén rohadt drága és azt is 1 nap alatt felfalja, ami nekem kitart egy hónapig, mert pár szemet ennék meg naponta tízóraira. De így nem tudok mert ő felzabálja....
Nem azt mondtam hogy nem ehet belőle, hanem hogy 1 nap alatt ő befalja, én meg beosztanám.
Próbáltam itthon Zabtejet, de nem volt jó.
Külön kasszán vagytok, hogy csak magadnak vásárolsz? Mondod neki, hogy ezt most csak magamnak vettem, ne nyúlj hozzá, mert beosztottam x időre?
Ha nem, akkor miért csodálkozol, hogy benyúl érte a hűtőbe, szekrénybe, és eszik, amennyi neki jólesik?
Sokan lehurrognak, de nekik nem ismerős a sztori.
Pár éve csináltam egy diétát, leírta a dietetikus a napi étrendet, mást nem lehetett enni, és ráadásul "kötelező" volt, mert műtét előtt kellett leadnom tíz kilót.
Megvettem a tíz narancsot meg a natúrjoghurtot, a két szelet marhahúst, megfőztem, szépen előkészítettem mindent a hétre, mert nem tudok minden nap boltba menni. Férjem este, tévézés közben megette a narancs felét, aztán hozott helyette banánt, mert narancs nem volt. A két husit meg vetette egy nagy zsömlébe, és elvitte reggelire. Oké, nem kapok agyfaxt, hazafelé beugrok boltba, vettem három kiló narancsot, fél kiló marhahúst, hogy legyen neki is, nekem meg legyen, mert tartani kell a diétát. Este ugyanez: tévézés közben megeszi a 4-5 narancsot. Másnap az összes marhából csinál egy jó kis pörköltet, aztán megy a vita, hogy az ugyanaz, mint a főtt marhahús, nyugodtan ehetem köret nélkül. Ő belerakta a tejfölöm is. A joghurtot megette reggelire. Persze két nap múlva megint mehetek munka után boltba, semmire sincs időm a héten, de a kötött étrend az kötött étrend.
Hab a tortán: hétvégén a kis drágám elbeszélgetett velem, hogy rohadt sokba kerül ez a diéta nekünk, minden nap több ezret otthagyok a boltban, eddig fele ennyiből kijöttünk a héten. Itt ezen a ponton már közel jártam az agyvérzéshez.
Kérdező: mondd meg, hogy ez meg ez az enyém, magamnak vettem, és szeretném beosztani a hétre. Ha te is akarsz enni, akkor vegyél magadnak külön. Köszi.
7:06-os
És azt esetleg nem közölted a tapló férjeddel, hogy azért kerül olyan sokba a diéta, mert ő hobbiból fölzabálja azt, amit te kiporciózol magadnak, így heti 1 helyett vagy 4x kellett megvenned ugyanazt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!