Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lesznek zsémbesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesznek zsémbesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem leírni a sztorinkat, de rájöttem, hogy nagyon hosszú lenne, úgyhogy csak általánosan várok válaszokat, hogy hogyan és miért lesz a kedves, vicces férfiból egy zsörtölődő, káromkodó, sóhajtozó, morgó kiállhatatlan ember?

Vannak tippjeim természetesen és biztos lesz majd, aki a nőket okolja meg a szexhiányt, de az ilyen üres vagdalkozásnál mélyebben szeretném megérteni a férfiak szemszögét.

2023. febr. 4. 15:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy jo tanacs volt, nem szemelyeskedes :) Neked kellene orvoshoz jarnod, az itt orjonges helyett, de vicces, hogy ehelyett masokat illetsz inkabb jelzokkel. Ettol neked nem lesz jobb, csak mondom :)
2023. febr. 7. 18:07
 42/48 anonim ***** válasza:
68%

41.

Fizesd ki, ha ennyire akarod.

2023. febr. 7. 18:08
 43/48 anonim ***** válasza:
0%
Dolgozni kene jarnod, akkor tudnad magadnak fizetni🤷‍♀️
2023. febr. 7. 18:12
 44/48 anonim ***** válasza:
50%

43.

Nem.

2023. febr. 7. 18:13
 45/48 anonim ***** válasza:
91%
Az en ferjemre is illik ez. Egy talpraesett, jokedeju valaki volt, ugyanugy mint en. En maradtam ilyen, o olyan lett mint egy idos bacsi, csak morog es panaszkodik mindenert.
2023. febr. 8. 01:00
 46/48 anonim ***** válasza:
23%

45.

Valószínűleg az állandó cseszegetés hozta ki belőle.

2023. febr. 8. 09:05
 47/48 anonim ***** válasza:
18%
A ferfiak hajlamosak megsavanyodni, foleg, ha elvannak nyomva es hanyagolva otthon. Meglehet en a sajat portamon soprogetnek elobb
2023. febr. 8. 11:42
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Ti kajak ugy beszeltek, mintha egy ferfinek a vilagon EGYETLEN problemaja lehetne, es az a no, de egyebkent meg egy ferfi krva jol ellenne egyedul a moslekban es nem lenne boldogtalan xD

En rohadtul nem csesztettem a paromat, hogy nekem 85 centis tv kell, o akarta megvenni es meg is vette, mert mar vagy egy eve ra volt bzulva a temara, hogy o hatalmas kepernyon akar Forzazni meg mittomen.

Ezzel arra celzok, hogy a ferfiaknak altalaban vannak egyeni celjaik az eletben, amik tok fuggetlenek a notol, es lehetnek elegedetlenek, ha ezek nem teljesulnek idovel. A tv egy aprosag, nyilvan ennel komolyabb celok is leteznek.

Masreszt meg alap dolog, hogy minel idosebb az ember, annal haklisabb, meg a kutyad is elkezd idos korara agresszivabban reagalni 1-1 erintesre, hiaba volt fiatalon a legcukimukibb bujos kutya, mert szimplan gyengul az idegrendszer a korral. De amennyiben nem 60+-os emberekrol beszelunk, valszeg az elobbi az indok, valamivel elegedetlen, ami LEHET a no is akar, meg lehet ezer mas dolog is.

2023. febr. 8. 16:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!