Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lesznek zsémbesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesznek zsémbesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem leírni a sztorinkat, de rájöttem, hogy nagyon hosszú lenne, úgyhogy csak általánosan várok válaszokat, hogy hogyan és miért lesz a kedves, vicces férfiból egy zsörtölődő, káromkodó, sóhajtozó, morgó kiállhatatlan ember?

Vannak tippjeim természetesen és biztos lesz majd, aki a nőket okolja meg a szexhiányt, de az ilyen üres vagdalkozásnál mélyebben szeretném megérteni a férfiak szemszögét.

2023. febr. 4. 15:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Szoktatok egymással beszélni? Meg kéne dumálni. Mind a ketten mondjátok el, hogy mi a bajotok egymással, egymásnak
2023. febr. 4. 15:27
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mutatja ki, mert mondjuk az elején a legtöbb ember a legszebb arcát mutatja.

És nem fárasztó, mert hajtja a remény szexre és kapcsolatra, de mivel ő olyan ember, vagy elmulik a kezdetleges izgalom, varázs így előbújik az igazi arca.

2023. febr. 4. 15:27
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

1! Szakmai és magánéleti kudarcok, emberundor, tönkreteszi a nők.

2! Lehet titkolni, ameddig bírja, valaki látja és valaki nem.

3! Lehet hogy ez az igazság, megkeseredik és emiatt lesz nyers.

2023. febr. 4. 15:29
 14/48 anonim ***** válasza:
0%
3-as vagyok, normális férfiakról beszéltem. Ott ez a helyzet. A f@szkalapokra más szabályok érvényesek, de azokról nem tudok nyilatkozni. A környezetemben azt látom, és a saját hazassagomban is, hogy ha ilyesmi van, akkor a nő kezdett el rossz irányba menni és rántja magával a férfit is.
2023. febr. 4. 15:42
 15/48 A kérdező kommentje:

Esetleg túl sok a teher a vállán?

Munkahelyi kiégés?

2023. febr. 4. 15:42
 16/48 anonim ***** válasza:
21%

Hát, lehet hogy amikor hazaér csak ez fogadja:

"Tihamér, te szerencsétlen f..sz! Nézd meg a szomszédéknak milyen jó kocsija van! Neked miért nincs ilyen? Tesze-tosza kis lúzer vagy azért! (durr egy tockos a férjnek) Óh, miért nem mentem inkább Huffnágel Pistihez?"

2023. febr. 4. 15:44
 17/48 anonim ***** válasza:
0%

Na, ez a Huffnágelezés egy nagyon jó példa.

Ezt adott esetben nem veszi észre a nő, hogy közben földbe tiporja a férjét/pasit. Nem veszi észre hogy mennyire káros.

2023. febr. 4. 15:47
 18/48 anonim ***** válasza:
95%
Senki nem hasonlitgatja a csavojat mashogy, ok szoktak sajat magukat.
2023. febr. 4. 16:11
 19/48 anonim ***** válasza:
0%

18.

Meg a felesége egy "bezzeg a szomszédéknak ez meg az van" jellegű mondattal, erős utalással, hogy a férjének is kötelező lenne ezt elérni, neki megadnia, mert csak.

2023. febr. 4. 16:36
 20/48 anonim ***** válasza:
0%
Kis f@szom nem kéne?
2023. febr. 4. 16:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!