Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elvegyen? A párom már volt házas es gyerek is van, szóba hoztam neki hogy szeretnék házasságban élni mert nekem nem volt esküvőm ez lesz az első,
Ha ennyire fontos neked a házasság minek jössz össze egy gyerekes, egy házasságot már elcseszett palival? Nyilván nem akar még egyszer házasodni ha már korábban se jött neki össze.
3 választásod van.
- beletörődsz hogy a csaja maradsz, soha nem leszel a felesége, de ez esetben ez a tüske mindig ott lesz benned, nagyon meg fogsz keseredni, íriggyé fogsz válni a házasodni készülő ismerőseidre, barátaidra
- megpróbálod kierőszakolni a dolgot, de ez egyenes út a kapcsolat megromlásához, szakításhoz
- keresel egy igazi társat magad számára akivel jobban passzoltok, ilyen igények terén is.
Komolyan nem értem az ilyen nőket. A sógornőm is siránkozik, hogy a pasija 8év után se akarja elvenni, hiába fontos neki a dolog. Hisztizik, hetente sír stb. Nem érti meg, hogy feleslegesen vár, mert aki egyszer már elvált, ritkán adja a fejét újra hàzasságra mert fél az újabb kudarctól. Most az a legújabb dilije, hogy abbahagyta titokban a gyógyszert, hogy teherbe essen, és ezzel vegye rá a házasságra. Hiába mondtam neki, hogy ezzel nem fogja rávenni. A barátnőmet pont ezért hagyta el a pasija 7 év után, mert így akarta kizsarolni a nő az esküvőt. Nettó bukta. Helyette egyedül maradt a gyerekkel, mert a pali megunta és dobta.
Ha nem tetszik a pasim csajom állapot, keress olyan párt akivel jobban passzoltok, mert ez a pasi soha nem fog elvenni.
70.
Ha a férjed nem 200 éves, nem házasodhatott kényszerből, rég elmúltak már azok az idők. A saját döntése volt, senki sem tartott pisztolyt a fejéhez az anyakönyvvezető előtt.
Ez a duma jó nagy kamu.😂te meg bekajáltad? Nagyon naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!