Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elvegyen? A párom már volt házas es gyerek is van, szóba hoztam neki hogy szeretnék házasságban élni mert nekem nem volt esküvőm ez lesz az első,
"csak egy darab papír", de ha alá kéne írni akkor már hirtelen nem csak egy darab papír :D
Ahhoz mész hozzá, akit szeretsz és biztos vagy benne, hogy vele éled le az életed. Ő ezt ugye megtette és csalódott. Ezért többet nem akar senkivel sem örökké tervezni. Ez elég rossz, de tényleg úgy van vele, hogy veled is vége lesz egyszer és akkor könnyebb csak összepakolni és lelépni, mint elválni.
Dehogy vágysz te két tanús esküvőre :D Csak lejjebb adod az igényeidet, hogy valahogy belemenjen.
Szerintem inkább keress olyat, aki nem vált el, gyermektelen, normális esküvőre vágyik. Vele bármit csinálhatsz, nem fog elvenni. Ez csak a férfin múlik. Ha olyat találsz, aki házasságban szeretne élni és nagyon szeret, akkor elvesz 3 éven belül.
Elmondtad neki hogy szeretnél a felesége lenni.
Hagyj neki időt és ezen kívül amit tehetsz az az, hogy mutatod mennyivel jobb társ vagy mint az exe volt.
A régi férj/feleség veszi el a kedvet az új elköteleződéstől. Az új bűnhődik a régi bűnei miatt, de szerintem ezt kitartás és szeretet felül tudja írni.
a két tanus esküvő sem lenne drága, de én elfogadom a gyerekét is, mindent megadok neki.
Lemész lábtörlőnek, hátha méltóztat. Te tudod.
Ő cserébe...?
"miért olyan nehéz másodjára esküdni?"
Mert nem akar hàzasodni.
Keress olyat, aki szeretne. Ő nem.Én sem mennék újra férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!