Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan házasságban, ahol a nő nem sárkányosodik esküvő/gyerek után, miért nem?
Az emberek általában nem ok nélkül lesznek ilyenek v olyanok. Egy idő után a nők sárkányosodnak, a pasik morgósabbak lesznek.
Ahol esetleg nem, ott én arra tudok gondolni, hogy mint pár nagyon összepasszolnak és jól megértik egymást.
Ha van gyerek/gyerekek akkor nem árt ha van segítség az anyának. Az is fontos hogy a férj eleget besegítseg, de ha van nagyszülő, dédszülő, testvére valamelyik szülőnek, sógor/sógornő, közeli barát vagy esetleg egy babysitter tehát van valaki aki be tud segíteni a gyereknevelésbe, hogy a szülők is ki tudjanak kapcsoldóni akár együtt akár külön és ne csak anya és apa legyenek hanem nő és férfi az borzasztó sokat számít.
Pl én gyerekkent nagyon beteges voltam, keveset jártam óvodába, iskolába. Szerencsére apukám szülei korán nyugdíjba mentek, jól bírtak magukat és rengeteget tudtak vigyáni rám.
Ha ők nincsenek akkor v apám v anyám kb nonstop táppénzen lett volna ami kevesebb pénzt es több idegeskedést jelent.
Ami meg könnyen vezet sárkányosodashoz.
A hitvány, semmirekellő férfiaknak van csak "sárkány" felesége. Ezek a hitvány férfiak azokat a nőket nevezi "sárkánynak", akik hangot adnak az elégedetlenségüknek, nem söprik a szőnyeg alá a problémákat. Nem, ez nem azt jelenti, hogy a nő hisztis és idegbeteg.
Ez pont a férjeikre igaz. Nem tudják elviselni a kritikát, lusták változtatni. Emiatt egyszerűbb annyival elintézni mindent, hogy a feleségem hisztis.
Miért kellene változni, változtatni?
Kedves 7-es? Miért kellene feladnom magam, mert egy hibbant tyúk úgy gondolja?
Változzon a liba. Elméletileg ilyennek szeretett meg a párom.
Csak az akarja a másikat megváltoztatni, aki az első pillanatban tudta, hogy ő azt fogja akarni. Csak addig a napig színészkedett. Eljátszotta a jó kislányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!