Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, Ti boldogok vagytok a kapcsolatotokban? Úgy érzitek sikerült megtalálni az igazi nőt akivel boldogan élhettek?
-drágám melyikre szavaztál? Ugye nagyon boldog vagy velem?
-hátööö
-jo, már nemis szeretsz, hazugság volt az egész....
-iiiiigen drága a nagyon boldogra szavaztam
:D
Véletlenül elküldtem. Még hozzá szerettem volna tenni, hogy sehogy nem bizonyítható, hogy itt valóban házas férfiak fognak választ adni, és arról sincs információ, hogy mióta házasok. Egy friss házasságban általában könnyebb fenntartani a jó kapcsolatot.
Akkor lehetne következtetéseket levonni, ha ezeket biztosan tudnánk, és lenne viszonyítási alapunk. Meg lehetne kérdezni egyedülálló, alkalmi kapcsolatokban és élettársi viszonyban elő férfiakat is, hogy lássuk, hogy tényleg a házasság befolyásolja-e a boldogságukat. Így legfeljebb arra lehet következtetni, hogy a válaszadóknak mi a véleménye a házasságról, de az eredmény nem fogja a valóságot tükrözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!