Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, Ti boldogok vagytok a kapcsolatotokban? Úgy érzitek sikerült megtalálni az igazi nőt akivel boldogan élhettek?
A hófödte norvég tundrákon a száguldó rénszarvas nyakába egy farönköt kötnek, ezzel fékezvén fékezhetetlen szertelenségét...
Kéthete volt a 38. házassági évfordulónk.
Nem tudom, hogy nélküle boldogabb lettem volna-e az életben, nem hiszem. Sikeresebb nem, az bizonyos. És az is, hogy én vagyok az egyetlen férj Magyarországon, akinek az asszony parancsol (vagy csak én tudom egyedül...) és már régen kint feküdnék a temetőben, ha Ő (így, nagybetűvel) "nem veszi el a habókomat", és meg nem szűnik a kéthetenkénti egyhetes bulizás...és ami vele jár.
Ma már csupán évi négy "buli" van engedélyezve, az is csak szolidan (lehet szolidan bulizni, mint zokniban lábat mosni...). Tavaly már ebből a csekély számú lehetőségből is csak egyet használtam fel. Az idén meg vírus van...
Bár a Balatont még átúszom párszor, de most, hogy
Már vénülő kezemmel
Fogom meg a kezedet,
Már vénülő szememmel
Őrizem a szemedet....
így a hátad mögött, visszanézve a közel négy évtizedre, azt gondolom, igen, sikerült megtalálni azt a nőt, akivel minden nők közül (pedig nagyon sok volt) a legbodogabban élhettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!