Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Életed szerelmével házasodtál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életed szerelmével házasodtál össze?

Figyelt kérdés
Ha nem a házastársad az életed szerelme, akkor mi okból házasodtál össze vele?
2023. jan. 14. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem sajnos.
2023. jan. 15. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

Sokszor hiszi azt az ember, hogy élete szerelmével van együtt, ez az érzés tarthat hónapokig évekig is...

Aztán vagy mázlija van, vagy ez mégiscsak változik

2023. jan. 15. 11:34
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Inkább azt mondom, hogy életem párjával. Mert az a rózsaszínködös szerelem azt hiszem sosem volt. De mai napig szeretem és legmegfelelőbb partnernek, párnak, társnak találom számomra. Meg azt hiszem mondhatom ez kölcsönös.
2023. jan. 15. 11:51
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván igen, különben nem házasodtam volna meg:)
2023. jan. 16. 07:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés ez, amire rögtön rávágnám, hogy nem, de szerintem ez több összetevős. Akit "életem nagy szerelmeként" emlegetek, a mai napig kedves a szívemnek, de olyan összeegyeztethetetlen dolgaink voltak, ami miatt nem működött és soha nem is működne a kapcsolatunk/házasságunk. Ezt huszonévesen mindketten beláttuk, elváltak az útjaink viszonylag gyorsan és megtaláltuk idővel más oldalán a számításunkat. Ő valamiféle plátói akármi, akit "a nagy szerelemnek" nevezek az életemben (és ő is engem), magam sem tudom miért, hiszen nem működött, kész. Maradhattunk volna együt, szenvedhettünk volna egymás mellett, a lehetőség megvolt, de a boldog élethez szerintem szimplán a rózsaszín ködös fülig szerelem nem elég.

A férjemet teljesen máshogy láttam az elejétől kezdve. Tetszett a személyisége, a kiállása, a teste, mindene. Beleszerettem. Nem olyan ködösen, hanem a maga teljes realitásában, amilyen ember ő, ahogy engem kezel, hozzám áll, ahogy megteremti az érzelmi biztonságot a számomra, illetve ahogy mostmár a kislányunkhoz is viszonyul. Nála az elképzelés találkozik a valósággal és akkor talán még is kimondhatom, hogy ő életem szerelme? Nem tudom, de a helyemen vagyok, azt biztosan állíthatom.

2023. jan. 20. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:
És utolsó, nem szokott hiányozni a másik? Nem szoktál gondolkodni arról, hogy milyen lenne vele? Hogy hiba volt elengedni? Hogyan tudtad elengedni? Értem, hogy racionálisan nem működött, de a szíved hogyan tudta ezt feldolgozni?
2023. jan. 20. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán őszinte akarok lenni, akkor a lelkem mélye nem dolgozta fel. Az eszem teljes mértékben, vagyis egyáltalán nem vágyom mellé, nem akarok a párja lenni, nem akarok együtt lenni semmilyen szinten vele. Néha, ha eszembejut megdobban a szívem, de ez egy fél napig tart kb., aztán ennyi, az élet megy tovább. Tudunk egymásról, kb. félévente egyszer beszélünk telefonon teljesen általános dolgokról, kivel mi van. Ilyenkor is azt érzem, hogy mindketten a helyünkön vagyunk, megtaláltuk a hozzánk passzoló párokat. Az a mágnes mégis ott van, de nem tudom megmagyarázni miért. Talán csak az élmény mennyire szerettem, vagy az, hogy eltudtuk felnőttként engedni egymást normális hangnemben és nem azért lett vége, mert átvágott a palánkon. :) Fogalmam sincs, a lényeg, hogy jó ez így, ahogy van. Nem szoktam gondolkozni azon, hogy milyen lenne vele, mert tudom, hogy már rég kinyírtuk volna egymást. :D Ha nem válunk el normál hangnemben, akkor elváltak volna az útjaink záros határidőn belül anyázással. Szóval ilyen értelemben egyáltalán nem hiányzik. Azt hiszem inkább az az intenzív érzés hiányzik, amit iránta éreztem.
2023. jan. 20. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!