Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed legnagyobb szerelmével házasodtál össze?
Az elsovel hazasodtam ossze,nagyon szerettem, tehat szerelembol.
Aztan elhagyott, elvaltunk es a kov parommal sokkal nagyobb osszetartozast, mely szerelmet elek at. Szerintem h ki volt a "legnagyobb" azt csak a halalos agyadon tudhatod amikor mar nincs ujabb opcio.
De h a kerdesedre valaszoljak, szep szep a szerelembol hazasodas, de joval stabilabb alapok kellenek egy jo hazassaghoz mint csupan az erzelmek.
Ha a nagy szerelemmel nem mukodik, nem mennek hozza.
Oké, még csak 27 éves vagyok, de eddig egyszer voltam szerelmes, akkor is rossz emberbe. A házasságot meg elavult szokásnak tartom, így sosem leszek részese.
Szóval sok sebből vérzik nálam ez a dolog 😃
Amúgy kapcsolatban olyannal vagyok, akit józan eszemmel szeretek, és sokkal jobb így, mint vak szerelemből, ahol azt sem látom, hogy kivel vagyok, csak szeretem a nagy semmire valami ösztön miatt.
A "teljes csomag" nélkül én semmilyen kapcsolatba nem mennék bele. Az is nagyon kevés ha csak szerelem van de nem tudtok együtt élni, de az is kevés ha jó vele de nincs meg a lángolás. Nem igazán fog egyik verzió sem egy egész életen át tartani.
A férjem életem szerelme, akiben megvan minden és imádom. De nekem nincsenek "szintek", valakibe vagy halálosan szerelmes vagyok vagy egyáltalán nem. Ha nem akkor össze sem jövök vele, pláne nem megyek hozzá. Sok ilyen kapcsolatot látok, mindegyik egy langyos, élhetetlen szar megcsalással tele.
Nem!
Az első szerelmem volt életem legnagyobb szerelme, de nem őt vettem el.
De talán jobb is így :)
Nem. Életem szerelme egy utolsó tuskó barom volt, aki megcsalt, megalázott és mint utólag ráébredtem, vélhetően sosem szeretett igazán. Ezer szerencse, hogy nem mentem hozzá és nem évek után válok teljesen összetört szívvel, lélekkel, élettel.
A mostani páromat lángolva szerettem, de közel sem annyira elvakultan mint a legnagyobbat. Talán tanultam és visszafogtam, talán nem a hú de nagy, nem tudom. Olyan mély szeretetet viszont még sosem tapasztaltam, mint amit vele élünk át és igazán jó társai vagyunk egymásnak a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!