Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed szerelmével házasodtál össze?
Figyelt kérdés
Ha nem a házastársad az életed szerelme, akkor mi okból házasodtál össze vele?2023. jan. 14. 22:09
1/17 anonim válasza:
Igen, ráadásul itt ismertem meg. :)
4/17 anonim válasza:
3-as vagyok, végső soron szerelmes voltam, jó volt a szex, nagyon vonzódtam hozzá. De nem volt az esetem, és előtte és később voltam szerelmesebb másba. De 7-8 évig nagyon szerettem.
5/17 anonim válasza:
Ezt sosem értettem. Hogy vonzódhattál hozzá, ha nem volt az eseted???
6/17 anonim válasza:
Nem tudom. Egyszercsak megtetszett és onnan kezdve, amíg ki nem ábrándított a gyávaságával és gerinctelenségével, 8 éven át a legjóképűbb pasinak láttam a világon. Visszanézve a felvételeket, a hideg kiráz, hogy bírtam elviselni, hogy hozzám ér. Akkor is alacsony volt, de akkor nem zavart.
7/17 anonim válasza:
Majd megmondom, ha meghaltam.
Igen, szeretem. Az exeimet is szerettem így. A különbség, hogy az elmúlt különböző okokból kifolyólag. Nem, nem szeretek mást, mert egyszerre csak egyet vagyok képes.
Fogalmam sincs, mit hoz a jövő, egyelőre ezt a döntést érzem a legjobbnak számomra. Lehet holnap megöl álmomban. Akkor életem szerelme volt vagy nem?
8/17 anonim válasza:
Igen, az összes ember közül, akit megismertem, mindig is ő volt a legtökéletesebb.
Sokszor érzem, hogy ő viszont nem járt velem annyira jól. Aránylag sokat gépezem, gyakran fáj a hasam, amitől semmihez nincs kedvem és a házimunkából is ő végez többet, ráadásul hisztis is vagyok. De egyelőre 9 év után még tagadja, hogy megbánta volna, hogy összejöttünk.
9/17 anonim válasza:
Igen, ráadásul én is itt ismertem meg 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!