Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagy gond, ha ilyenkor nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gond, ha ilyenkor nincs türelme hozzám? Együtt dolgozunk

Figyelt kérdés

A helyzet úgy alakult, hogy az ő magánvállalkozásában kezdtem el dolgozni én is. Közös megegyezés volt, neki szüksége volt valakire, de nem szeretett volna idegent felvenni én pedig keveset kerestem. Így szinte megdupláztuk a bevételt.

Azt màr megbeszéltük az elején is, hogy mindent megkell tanítson, mi hogy működik mert ezen a téren sosem aktiváltam s nem is érdekelt. Viszont azt vettem észre, hogy nincs türelme elmagyarázni a dolgokat, hamar ideges lesz. Hamar tanulok de kell csinálnom 1-2x segítséggel, amíg megy egyedül is. Sokszor megkaptam tőle, hogy hát hogy nem tudom ezt meg azt, mert ő már szàmtalanszor csinálta (igen de engem sosem érdekelt) és furán néz rám ilyenkor, mintha lekezelő lenne. Volt, hogy rosszul csinaltam valamit és földhöz csapta a papirokat miatta. Ha kérdezek valamit, rámförmed, hogy miért kérdezek ilyen szerinte alap dolgokat amiket láttam hogyan működik, ahelyett hogy normálisan elmagyarázná, hogy legközelebb tudjam. Ilyenkor megpróbálok szépen beszélni vele, és elmagyarázni hogy nem várhat el tanítás nélkül dolgokat . Pl ő is éveken át látta hogy főzök mellette és fogalma nincs hogyan készül a rántás.

Egyébként nagyon jó volt a kapcsolatunk, csak a munka terén látom ennyire feszültnek, idegesnek és csak ilyenkor szól durvábban hozzàm.

5 perc után màr jön és puszil de én nem tudom olyan könnyen elfelejteni hogy azelőtt letolt. Szerinte túl érzékeny vagyok, ne vegyem fel mert ő csak a stressz miatt beszél úgy.

Egyébként 8 éve vagyunk együtt és nemsokára babát szeretnénk de emiatt kicsit megijedtem, mert ugye egy gyereknek még ezerszer ennyit kell megtanítania és mi van ha hozzá sem lesz türelme. Fáj 8 év után ezen gondolkozni, de nem tudom hogy mennyire vegyem komolyan ezeket a reakcióit, melyik az igazi énje?

27n

2023. jan. 9. 18:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen embernek nemhogy gyereket ne vállalj, hanem húzz onnan, mielőtt a TE fejedet veri a falba.

Exem is csak "néha rugdosott" ezt-azt (évi 2-3x max), aztán egyik nap úgy igazán felbszták a melóhelyén, hazaért, berángatott a szobába, bezárta az ajtót - a többit meg a fantáziádra bízom.

Végülis tényleg nem vert meg...

Minden fizikai agresszió intő jel, hogy egyszer majd rád irányul.

2023. jan. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!