Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond, ha ilyenkor nincs türelme hozzám? Együtt dolgozunk
A helyzet úgy alakult, hogy az ő magánvállalkozásában kezdtem el dolgozni én is. Közös megegyezés volt, neki szüksége volt valakire, de nem szeretett volna idegent felvenni én pedig keveset kerestem. Így szinte megdupláztuk a bevételt.
Azt màr megbeszéltük az elején is, hogy mindent megkell tanítson, mi hogy működik mert ezen a téren sosem aktiváltam s nem is érdekelt. Viszont azt vettem észre, hogy nincs türelme elmagyarázni a dolgokat, hamar ideges lesz. Hamar tanulok de kell csinálnom 1-2x segítséggel, amíg megy egyedül is. Sokszor megkaptam tőle, hogy hát hogy nem tudom ezt meg azt, mert ő már szàmtalanszor csinálta (igen de engem sosem érdekelt) és furán néz rám ilyenkor, mintha lekezelő lenne. Volt, hogy rosszul csinaltam valamit és földhöz csapta a papirokat miatta. Ha kérdezek valamit, rámförmed, hogy miért kérdezek ilyen szerinte alap dolgokat amiket láttam hogyan működik, ahelyett hogy normálisan elmagyarázná, hogy legközelebb tudjam. Ilyenkor megpróbálok szépen beszélni vele, és elmagyarázni hogy nem várhat el tanítás nélkül dolgokat . Pl ő is éveken át látta hogy főzök mellette és fogalma nincs hogyan készül a rántás.
Egyébként nagyon jó volt a kapcsolatunk, csak a munka terén látom ennyire feszültnek, idegesnek és csak ilyenkor szól durvábban hozzàm.
5 perc után màr jön és puszil de én nem tudom olyan könnyen elfelejteni hogy azelőtt letolt. Szerinte túl érzékeny vagyok, ne vegyem fel mert ő csak a stressz miatt beszél úgy.
Egyébként 8 éve vagyunk együtt és nemsokára babát szeretnénk de emiatt kicsit megijedtem, mert ugye egy gyereknek még ezerszer ennyit kell megtanítania és mi van ha hozzá sem lesz türelme. Fáj 8 év után ezen gondolkozni, de nem tudom hogy mennyire vegyem komolyan ezeket a reakcióit, melyik az igazi énje?
27n
ha 8 éve vagytok együtt már rég kellene gyereknek lenni, akár 2-nek is
de ha baj van akkor meg ne most kezdjétek el, hiszen ennél csak rosszabb lesz, ilyen egyszerű
remélem, legközelebb majd jobban döntesz és normális pasit választasz
ja, nem
Ne foglalkozz elsővel.
Csak a munka soran ilyen? V másban is?
Szerintem mielőtt gyerekbe belevágtok érdemes erről beszélgetni. Sokat. Hogy oda mennyi türelem kell stb. Persze előre nem fogja tudni megjósolni.
Csak a munka során ilyen velem. Hétvègén amikor nem dolgozunk olyan mint egy bújós kisfiú.
Persze voltak vitáink is az évek során, évente max egy olyan nagyobb, amikor odavágott egy csészét vagy beleverte az öklét az ajtóba, ezutan lehiggadt és lehetett vele beszélni normálisan. Rám sosem emelte a kezét, akkor már biztos nem lennék itt. De így amikor dolgozunk zavar, hogy idegesen beszél vissza és elvár dolgokat anélkül, hogy elmagyarázná. Ha otthon hibázok viszont nevet egyet és segit helyre hozni .
Szóval nem értem, de kissé aggaszt, mert nem akarom hogy a gyerekkel is neadjisten ilyen ideges legyen, mert tudom milyen lelki bajokat okozhat.
"évente max egy olyan nagyobb, amikor odavágott egy csészét vagy beleverte az öklét az ajtóba," és ez Neked normális dolog??????
Bízol benne,hogy Téged nem fog megütni?
Aztán majd jössz ide 5-10 éve múlva, gyerekkel már,hogy megütött, de a gyerek előtt nem volt ilyen, semmi előjel nem volt, hogy agresszív lett, csak megváltozott egyik-napról a másikra vagy jaj mert ilyen társaság lett. Persze válnál majd ,de nem tudsz hova menni, pénzed nem lesz, mert majd nem adja oda, hisz az ő vállalkozásában dolgozol,ő kezeli a pénzt, mert Te csak otthon Vagy a gyerekkel. Nem lesz másik munkád, mert gyerekkel hogy oldod meg.
Mindig van előjel,ha egy férfi agresszív lesz és bántalmazó kapcsolatod lesz. Az ilyen kis" apróságok" azok, itt kell résen lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!